Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Szabip

csendes tag

Oledből plazmavita :D (nem véletlenül ennél az "új" technológiánál jön elő mindig a plazma).

Plazma tulaj vagyok 2012-óta. 1000 fórumot, tesztet elolvastam akkoriban, hogy plazmát vagy LCD-t. Végül a házimozi teszteknek hittem, olyannyira nem bántam meg, hogy a 2012-es P42ST50-et gyorsan még egy utolsó nagyobb plazmára egy Pana P50GT60-ra cseréltem. (kicsinek tartottam a 42 colt 3D-hez)

A régi is a családban maradt eszem ágában sem volt eladni.

Visszatérve a témára, Plazma után csak OLED, akárhányszor nézem az MM ben a teszt TV-ket csak az OLED képe nyűgöz le, nem érdekelnek a QHD-FHD LCD vackok... Akárki akinek mesélem, hogy plazmám van csak les, és szajkózzák a baromságokat. A helyzet az, hogy 2011-14 között gyártott Pana plazmák már kiküszöbölték a technologia legtöbb gyerekbetegséget.
    Plazma után ha fő megjelenítőnek LCD-t kéne vennem szívnám a fogam, jót megszokni könnyű, azért is kontrasztos számomra a dolog mert 2015-ben vettünk egy TV-t a hálóba ami egy szintén Pana de már LCD VA paneles 42 colos lett. Nos ezt a kontraszt miatt választottam, jó jó képe van de mikor ugyan az a HD adás megy mind a kettőn és átmegyek egyik elöl a másikhoz, hát....
    Nagyon dühös vagyok a fogyasztókra a plazma halála miatt, sajnos egyértelműen mutatja a fogyasztók sekélyes hozzáállását a témához, a smart funkció mindenek felett, nem azt kérdezik az eladótól, hogy melyiknek a legjobb a képe, hanem melyiken van több app, wi-fi stb...

Oled a jövő, amúgy nem véletlen, hogy pont a Pana kezdett bele OLED gyártásba, nekik a képminőség mindig fontos volt. Az is érdekes, hogy a 2015-s Pana OLED tesztjében a Panát hozzák ki győztesnek a LG oledjével szemben, a japánok még mindig tudnak, pedig ugyan az a két panel...

Ja és nálam nem volt beégés, nincs ventilátor a TV hátuljána 2012-esben sem volt, a vibrálást meg max 3D szemüveg mellett látom ha oltári fehér képet adnak. Világos szobában is szép a képe mondjuk ebben a 2014-es modellek jeleskedtek, mivel magas volt a fényerejük, meglepően magas. Sokat eszik relative de lesz@om... :D

Új hozzászólás Aktív témák