Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabip
csendes tag
Oledből plazmavita
(nem véletlenül ennél az "új" technológiánál jön elő mindig a plazma).
Plazma tulaj vagyok 2012-óta. 1000 fórumot, tesztet elolvastam akkoriban, hogy plazmát vagy LCD-t. Végül a házimozi teszteknek hittem, olyannyira nem bántam meg, hogy a 2012-es P42ST50-et gyorsan még egy utolsó nagyobb plazmára egy Pana P50GT60-ra cseréltem. (kicsinek tartottam a 42 colt 3D-hez)
A régi is a családban maradt eszem ágában sem volt eladni.
Visszatérve a témára, Plazma után csak OLED, akárhányszor nézem az MM ben a teszt TV-ket csak az OLED képe nyűgöz le, nem érdekelnek a QHD-FHD LCD vackok... Akárki akinek mesélem, hogy plazmám van csak les, és szajkózzák a baromságokat. A helyzet az, hogy 2011-14 között gyártott Pana plazmák már kiküszöbölték a technologia legtöbb gyerekbetegséget.
Plazma után ha fő megjelenítőnek LCD-t kéne vennem szívnám a fogam, jót megszokni könnyű, azért is kontrasztos számomra a dolog mert 2015-ben vettünk egy TV-t a hálóba ami egy szintén Pana de már LCD VA paneles 42 colos lett. Nos ezt a kontraszt miatt választottam, jó jó képe van de mikor ugyan az a HD adás megy mind a kettőn és átmegyek egyik elöl a másikhoz, hát....
Nagyon dühös vagyok a fogyasztókra a plazma halála miatt, sajnos egyértelműen mutatja a fogyasztók sekélyes hozzáállását a témához, a smart funkció mindenek felett, nem azt kérdezik az eladótól, hogy melyiknek a legjobb a képe, hanem melyiken van több app, wi-fi stb...Oled a jövő, amúgy nem véletlen, hogy pont a Pana kezdett bele OLED gyártásba, nekik a képminőség mindig fontos volt. Az is érdekes, hogy a 2015-s Pana OLED tesztjében a Panát hozzák ki győztesnek a LG oledjével szemben, a japánok még mindig tudnak, pedig ugyan az a két panel...
Ja és nálam nem volt beégés, nincs ventilátor a TV hátuljána 2012-esben sem volt, a vibrálást meg max 3D szemüveg mellett látom ha oltári fehér képet adnak. Világos szobában is szép a képe mondjuk ebben a 2014-es modellek jeleskedtek, mivel magas volt a fényerejük, meglepően magas. Sokat eszik relative de lesz@om...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest