Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexwo
őstag
Pár napja vettem magamnak egyet, de a led része már nem világít... Még teljesen használható, de kicsáncsi leszek, mi lesz még a gond.
-
Cs1csó
titán
A forma "objetíven szubjektív"
Van akinek kis keze van van akinek nagy van aki tenyeres, karmos, vagy ujjbegyes fogássa fogja, van akinek sok van akinek kevés gomb kell és ugye ezek permutációja.Nekem pl. nincs nagy kezem és ujjbegyes fogással fogom: nekem ideális a kisebb szimmetrikus - ambidextrous - egér pl. Razer Abyssus
+nincs igényem plusz gombokra (nem játszom pl. MMORPG-t ahol ezeket ki is szokták használni a user-ek)
-
SunMount3r
nagyúr
Azt hogy értetted, hogy "akadoztak a felső plusz gombok"?-> Sokkal mélyebb lett a nyomáspontjuk (a többi gombbal semmi probléma), ezáltal nagyon rá kell erővel nyomni, hogy bevegye őket. Ez így pedig már kényelmetlen. Lehet itt is az a spórolás jött elő, amit írtál, ezt nem tudom, hogy a többi fajta meddig bírta. A többi hátrányt nem érzékelem, kényelmes, nem ropog és nem is gagyi érzésre. Én pont a görgő miatt fogok váltani, pedig akkor lehet simám az MX518 Legendary lett volna helyette, de így valami olyan kell, aminek csendesebb a görgője. Engem főleg a "racsnis", surlódó mellékhang zavar.
-
5150
aktív tag
válasz
SunMount3r #24 üzenetére
A forma ugyanaz a nagy előd, az mx500 óta, az nekem is bejön (meg még jóóó sok embernek a világon) A logi viszont épp a g100s, g400s stb érájában nagyon trágya plasztikra váltott. Mára már orvosolták, ezen a téren nincs hiba. No de akkor... A g400S pont beleesett. A g400 pedig még előtte volt. És hát a legtartósabb, legmasszivabb háza (szerintem) az mx500-nak volt. Azt hogy értetted, hogy "akadoztak a felső plusz gombok"? A görgőik hát jah, az biza ilyen történet, de engem pl. sosem zavart különösebben. Ezeken legalább "érzem" hogy görgetek. A sima enkódereseknél valahogy hamar "elpuhul" a dolog, de persze ez lehet szubjektiv is.
-
SunMount3r
nagyúr
Nekem ezekkel semmi bajom a G400s kapcsán, amiket írtál. Igaz nem voltak kezemben az elődök, de így sem érzem, hogy baj lenne vele. Ami rossz csak, hogy már jóval 4 év után akadoztak a felső plusz gombok, de a többi rendben. No meg persze a görgő, de az az összes ilyen formájú Logi-nál ugyan ilyen hangos. Amikor én vettem már csak az S volt a boltokban. Így sem bántam meg, ennél kényelmesebb formát még nem találtam a kezemnek.
-
5150
aktív tag
válasz
SunMount3r #16 üzenetére
"Forma, méret, vagy mi?" - Egyik sem. Nem véletlenül kérdeztem, hogy "Ugye nem az "s" változat?" (G400-ról beszélünk a maga 3 változatával) Az MX518 nem tudom hogy került képbe. A formáját leszámitva egy teljesen más egér. Az 'S' változatot viszont nem kedvelem. Sokkal gagyibb a burkolat minősége, a felhasznált műanyag. Ezen kivül rossz emlékeim vannak vele, már csak azért is, mert a termoplasztikus elasztomer bevonat lespórolásával épphogy olcsóbbnak, de legalábbis hasonló árúnak kellett volna lennie, ehelyett kiszúrták a szememet azokkal a gagyi "gravirozott" csúszásgátló pótlékokkal és dupla árról indult (meg is rohanták egyből a boltokat a még raktáron lévő g400akért, cirka 1 hét alatt ki is ürült a boltokból) Inkább az eredeti kettő közül valamelyiket, leginkább a második kiadást preferálom. Ezért kérdeztem emberünket, hogy mostanában vette e, de a választ elfújta a szél úgy tűnik.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
szbazsi123 #18 üzenetére
Levélnehezék?
-
Komplikato
veterán
válasz
SunMount3r #14 üzenetére
Az első itthon is forgalmazott Razer Boomslang 1800dpi-s golyós(!) egér 28.000 forint volt anno, a MicroSoft első optikai egerei is 20 é30K között voltak. Igaz utóbbiakra örök garit adtak, ami valami 5 év+. Na erről igen hamar leszoktak.
Rival 3 Wireless is 20K alatt van, és van benne bluetooth is. Csak túl friss, csak a fizetett tesztek vannak kint róla még.
-
savior
őstag
En 1200 ft-ert vettem egeret a heji boltban.
-
SunMount3r
nagyúr
Az benne az -egyik- lényeg. Forma, méret, vagy mi? Mert ezek mind jók. A festése olyan amilyen, de pl. ehhez képest nekem jobban tetszik.
-
5150
aktív tag
válasz
SunMount3r #14 üzenetére
A háza
-
Cs1csó
titán
15k alatt "talán"
-
MeszesKPT
őstag
Itt aztán mindenen spóroltak rendesen. Szenzort meglátva teljesen értelmezhetetlen ez az ár.
-
5150
aktív tag
"G400-at pedig 10k alatt vettem Alin, ennél jobb nem kell" - Ez mostanában történt? Ugye nem az "s" változat?
A cikkhez meg.. rákattintok, hogy megnézzem, mi "új" van, erre szembejön egy pofátlan g305 klón drágábban és a 305höz képest mocskosul szarabb szenzorral. Mecsoda biznyic -
zzola
titán
Corszar.
-
Pug
veterán
Hatalmas business, tavasszal 13K-ért vettem a G305-öst...
Most is beszerezhetp 16K-ért, ennek tükrében 20K-ért, thanks, but no thanks... -
Csandi
őstag
Jó minőségű gaming egerek (amiért már értelme is van pénzt kiadni) 15-6tól indulnak (és felmennek 60-ig), így a 20 az olcsóbb kategóriába esik. Ettől függetlenül persze kiválóak tudnak lenne az ilyen kategóriás egerek is (pl.: MM710, G305, Viper Mini), viszont ez a kategória alatt szerintem nem éri meg rá áldozni.
-
ribizly
veterán
Na!
Akinek kellett egy univerzális eszköz az most lehet meg is kapja. Többen is sérelmezték már, hogy mind a GPW, mind a G305 nem tud BT-t. Na itt a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Katar Pro családfája bővült egy 100 gramm alatti, Slipstream és Bluetooth kapcsolatot egyaránt támogató modellel.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest