Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz Georgexy_hun #31 üzenetére
Van itthon egy MiBox S 4k amit hasznaltunk oregecske TV-hez ugy egy evig.
Rendszeresen fagyott, ha ranyitottunk youtubeot, netflixet es plexet, akkor 1 nap utan hard reset, kulonben dog lassu volt es/vagy merevre fagyott. Igen latest sw verzio volt mindig rajta. 4K Youtube nagyon fogta es egy app switch mar akados volt onnan.Ezzel szemben WebOS 4.5-os LG picit gyorsabb, es soha nem fagy merevre. A motion iranyitas neha szinten meggyorsitja szamomra a navigaciot, de az nem igazan tartozik ide.
Egy 20e Ft-os szukseg okosito dobznak elnezem a fentebbi dolgokat, egy 100+-os TV-nek mar nagyon nem.
-
atike
nagyúr
válasz Georgexy_hun #31 üzenetére
1 - ez hogyan jön az Android TV-vel való problémára..?
2 - mi a könnyű? más okos tévén talán nehéz...?
3 - a tévé nem tévézésre való...? Lásd 1-es pont... miért jó alkalmazást telepíteni rá...?
4 - lehet én nem jó tévén próbáltam, de amit én eddig láttam Android TV-s tévét az minden volt csak nem gyors...
5 - kinek mi, én is szeretem a sötét designt...
(6) - mi a helyzet az akadással, fagyással, android alkalmazás (esetleges) hibás működésével...?Mondom ezt úgy, hogy csak az öcsémnél és az egyik havernál láttam Android TV-t... Otthon Samsung, Panasonic és Philips van - mind a saját rendszerével.... Apróságok vannak amik bosszantanak, de egyiket sem adnám Android TV-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest