Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Tényleg várni kell még arra, hogy az SSD elterjedjen a szélesebb tömegekben is, de szerinrem egyáltalán nincs okunk az aggódásra, igen jó irányba halad a piac. Mire a hétköznapi felhasznlóknak is elérhető lesz a technológia, addigra már elég kiforrott lesz. Addig meg örüljünk, hogy nem a mi pénztárcánkon tesztelik a mai, viszonylag kezdetleges példányokat.
-
-
"olcsó" khmm....
-
Márton
nagyúr
Szerintem is!
Nem tudom ki hogy van vele, de én úgy örülök neki, mint 3 éves koromban
egy nagy piros dömpernek!
Már most 100-120megákat olvasnak, mi lesz itt 1-2 év múlva!
Mindezt teljesen hangtalanul a Seasonic táp mellettEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
twollah
nagyúr
Lassan kezd az SSD meghajtok ara az elfogadhato szintre esni.
-
Borgi
aktív tag
1 kérdés:
ezek most normál méretü ssd-k vagy 2,5 ösök? egy gyors olcsó 2,5 ös ssd jól jönne a notimba hely az annyira nem gáz van küldő usb-s hddm 320 GB max hellyel
üdv,
BorgiResistance is Futile!!
-
Ricco_hun
senior tag
Na, akkor legyen a célkitűzés egy gyors (tehát nem az olcsóbb/lassabb chipes) és megbízható 256GB-os SSD 25k HUF-ért. Meglátjuk mikor jön el ez az idő.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Ricco_hun
senior tag
Hát, ha ilyen "őrületes" tempóban növekekszik az SSD-k kapacitása, sebessége, megbízhatósága és csökken az áruk, akkor az "az idő, amely már nincs olyan messze", na az olyan 2-3 évre van. Addig csak gazdag gyerek játékszere marad, de neki is csak hibrid megoldásként, mert a BR filmeket mégiscsak egy terás HDD-n kell tárolnia.
Sephi: és kinek éri meg egy 64GB-os rendszervinyó 40k HUF-ért? (ne a 170 Ft-os dollár árfolyammal számoljatok, mert mire kis hazánkba ér....)
[ Szerkesztve ]
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Levin01
őstag
Még mindig sokallom az árukat a kapacitásukhoz mérten.
Nekem a munámból kifolyólag nagyon jó lenne egy külső 200GB-os SSD mondjuk 25K körüli áron és kivárom, szerintem már nincs olyan messze az idő -
mephi666
nagyúr
50ropi körül van a nagyobb :S az a fránya 1év gari nagyon böki a szemem... de mind1... 1év múlva harmadennyiért, 3év garival adják majd
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bteebi
veterán
Relatíve igen . Egy év múlva már nagyon ütős SSD-k lesznek, alig várom . Azért a garancián finoman szólva "lehetne" még emelni - persze nem véletlenül mernek csak ennyit bevállalni .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Cyberpunk
félisten
Hát ja nem kell el sietni De jó lenne ha a Microsoft kijavítaná azt a hibát hogy a Vista is támogassa az SSD meghajtókat. De remélem hogy mire elterjednek ezt a hibát orvosolják, addig is marad a Raptor
Hope was the right choice, and it always will be.
-
hyperspace
őstag
raerunk, lesznek itt nagyon jo arak...
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
simonzé
addikt
olcsó... hmmm
I don't fit in. I fit out.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest