- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS notebook topic
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Huhh, a Sapphire alaplapokkal milyen ritkán lehet itthon találkozni Pedig egyáltalán nem rosszak ám
Az msi-ken az teccik nagyon, hogy még az alapkategóriás lapokon is elfordított saták vannak mostanában Ez számomra nagy előny És fekete -
Gyuri27
félisten
A mostani zafir lapom egy ilyenre lecserélném. Semmi másra.
Amd - Radeon - Ryzen
-
]Phobos[
senior tag
Amit linkeltetek Pure lap tényleg tetszetős, bár a fehér nyákos lapok mindig mutatósak voltak.
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
Quan-Chi
őstag
-
atti_2010
nagyúr
válasz Angel1981 #25 üzenetére
Hát nem mondanám, csak kihoznak olcsó fapados lapokat, mert nagy a verseny és alá akarnak menni a másiknak, azért vannak soha nem látott batár méregdrága lapok.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Angel1981
veterán
Jó vételnek tűnnek!
Mintha egyre hangsúlyosabbak lennének az olcsó, kis méretű lapok! -
atti_2010
nagyúr
Azt a Sapphire lapot jobban elfogadnám mint egy Zsigabájtot.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
.mf fórumtárs "ösztönzésére" utánanéztem a Sapphire lapoknak. Nagyon szépeket gyártanak, lessétek meg Ti is.
Egyébként nekem is újdonság volt, hogy gyártanak alaplapot (jajj, nehogy fejemet vegyétek ).
-
Archer
őstag
Nem hinném, az előző lapjuk is Jetway volt, meg volt a DFI-től is lapjuk, szóval szerintem ez sem saját szülemény. Amúgy én sem értem ezt a hülye tervezést, az én mATX lapomon van pont ugyanennyi és ilyen csatlakozó. Pedig a 790GX-es lapjuk nagyon tuti kis lap.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
z00li
senior tag
Az MSI tetszik, belépőszintnek tökéletes.
-
D.Orion
veterán
Sapphire lap egy kicsit FAIL! Milyen böszme szar egy elrendezés ez?
Négy bővítőhely...
Ha bios resi kell, akkor még a vga-t is ki kell venni, ha valami combos hűtő van rajta... -
Sicilian
addikt
Jók ezek, nem olyan rosszak..
nothing is true everything is permitted..
-
Az MSI lapja nagyon korrekt lett, barátságos árcédulával. A Pure is nagyon jó lett, tetszetős lapocska.
.mf: már azt hittem, hogy a Sapphire motoros szerkót is gyárt
[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
Meglep, hogy ezt nem tudod...
Sapphire régóta ad ki lapokat, szerintem a fehér nyákos R580-PURE az egyik legszebb alaplap.
Ez a lap viszont nem tetszik, rossz az elrendezése. A pcie x1-nek semmi értelme a pci-x16 alatt, inkább fölötte, a tápcsatlakozó helyén kéne lennie. Mini-pcie? Az ötlet végülis jó, mert így elfér duplaslotos hűtéssel rendelkező kártya alatt, de ki venne asztali gépbe drágább mini-pcie kártyát? Az egész fesszabályzó részleg is elég nagy területen nyújtózkodik, túlságosan belóg a slotok vonalába.
[ Szerkesztve ]
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Killing
addikt
Elég érdekes a hozzáállás, egy irodai lapba minek kell processzormag-feloldó?
Na mindegy, ez legyen a legkissebb probléma.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
törölt tag
Vagy fordítva...
Annak egyébként mi értelme, hogy külön PCB-cskére rakták a hangcodec-et (már ha az van rajta)? Még ha teljesen el lenne különítve (mint anno az Abit egyes lapjainál, lásd AudioMax).
MOD: Látom a manual-ban sima MiniPCI-E, már csak azt kellene tudni mi van benne.
MOD2: Ügyes, a szabvány 6W helyett csak 4,2W-ot tudnak biztosítani a ventilátorcsatlakozók. Olcsó hús ez nagyon, rengeteg korlátozással...
És azt hittem már nincs lejjebb, de van: normál ATX lapon mindössze négy bővítőslot... Akárki tervezte ezt a lapot, nem normális. Mi előnye van így egy mATX laphoz képest?
[ Szerkesztve ]
-
Archer
őstag
Nem ez az első deszkájuk de ahogy nézem ez egy Jetway HA09 csak kicsit átcicomázva. Minden lesz csak nem olcsó meg könnyen beszerezhető, abban biztos vagyok. Amúgy állítólag nagyon tuti lapjai vannak a Sapphire-nak.
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
DiVaD
senior tag
Mindkettő jónak tűnik. Az 50eurós ár pedig tetszik. Tudom nem ez a legjobb topic erre, de kicsit levagyok már maradva...AM3as procikat lehet passzívan használni?
-
Probber
őstag
Teljesen korrekt kis lap az az MSI.
[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Quan-Chi
őstag
nem rossz deszkák, meglep hogy a Sapphire ad ki lapot !
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
toldy
őstag
Az msi lapja szimpatikus, sokmindenki megtalálhatja benne a számítását, akik nem tartanak igényt mindenféle extrára. Egyszerű,olcsó de jól bővíthető.
A shappire lapján az ott egy mini pci csati, illetve mi az a periféria tápcsatlakozó rajta?
Az élet nem habostorta.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ez a Sapphire úgy néz ki, mintha egy régi ASrock lapra rátettek volna MSI fet, és chipsethűtőt.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 2666-3200MHz laptop ramok - 8GB / 16GB
- ASUS P8B WS Alaplap+Xeon E3-1240+16 gb ddr3+tuning hütő
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 7 gen i5 félkonfig ASUS PRIME B250M-A+i5-7400+8gb DDR4