- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Huhh, a Sapphire alaplapokkal milyen ritkán lehet itthon találkozni
Pedig egyáltalán nem rosszak ám
Az msi-ken az teccik nagyon, hogy még az alapkategóriás lapokon is elfordított saták vannak mostanábanEz számomra nagy előny
És fekete
-
Gyuri27
félisten
A mostani zafir lapom egy ilyenre lecserélném. Semmi másra.
-
]Phobos[
senior tag
Amit linkeltetek Pure lap tényleg tetszetős, bár a fehér nyákos lapok mindig mutatósak voltak.
-
Angel1981
veterán
Jó vételnek tűnnek!
Mintha egyre hangsúlyosabbak lennének az olcsó, kis méretű lapok! -
atti_2010
nagyúr
Azt a Sapphire lapot jobban elfogadnám mint egy Zsigabájtot.
-
^Clown
addikt
.mf fórumtárs "ösztönzésére" utánanéztem a Sapphire lapoknak. Nagyon szépeket gyártanak, lessétek meg Ti is.
Egyébként nekem is újdonság volt, hogy gyártanak alaplapot (jajj, nehogy fejemet vegyétek
).
-
Archer
őstag
-
z00li
senior tag
Az MSI tetszik, belépőszintnek tökéletes.
-
D.Orion
veterán
Sapphire lap egy kicsit FAIL! Milyen böszme szar egy elrendezés ez?
Négy bővítőhely...
Ha bios resi kell, akkor még a vga-t is ki kell venni, ha valami combos hűtő van rajta... -
Sicilian
addikt
Jók ezek, nem olyan rosszak..
-
^Clown
addikt
Az MSI lapja nagyon korrekt lett, barátságos árcédulával. A Pure is nagyon jó lett, tetszetős lapocska.
.mf: már azt hittem, hogy a Sapphire motoros szerkót is gyárt
-
.mf
veterán
Meglep, hogy ezt nem tudod...
Sapphire régóta ad ki lapokat, szerintem a fehér nyákos R580-PURE az egyik legszebb alaplap.
Ez a lap viszont nem tetszik, rossz az elrendezése. A pcie x1-nek semmi értelme a pci-x16 alatt, inkább fölötte, a tápcsatlakozó helyén kéne lennie. Mini-pcie? Az ötlet végülis jó, mert így elfér duplaslotos hűtéssel rendelkező kártya alatt, de ki venne asztali gépbe drágább mini-pcie kártyát? Az egész fesszabályzó részleg is elég nagy területen nyújtózkodik, túlságosan belóg a slotok vonalába.
-
Killing
addikt
Elég érdekes a hozzáállás, egy irodai lapba minek kell processzormag-feloldó?
Na mindegy, ez legyen a legkissebb probléma. -
törölt tag
Vagy fordítva...
Annak egyébként mi értelme, hogy külön PCB-cskére rakták a hangcodec-et (már ha az van rajta)? Még ha teljesen el lenne különítve (mint anno az Abit egyes lapjainál, lásd AudioMax).
MOD: Látom a manual-ban sima MiniPCI-E, már csak azt kellene tudni mi van benne.
MOD2: Ügyes, a szabvány 6W helyett csak 4,2W-ot tudnak biztosítani a ventilátorcsatlakozók. Olcsó hús ez nagyon, rengeteg korlátozással...
És azt hittem már nincs lejjebb, de van: normál ATX lapon mindössze négy bővítőslot... Akárki tervezte ezt a lapot, nem normális. Mi előnye van így egy mATX laphoz képest?
-
DiVaD
senior tag
Mindkettő jónak tűnik. Az 50eurós ár pedig tetszik. Tudom nem ez a legjobb topic erre, de kicsit levagyok már maradva...AM3as procikat lehet passzívan használni?
-
Probber
őstag
Teljesen korrekt kis lap az az MSI.
-
Quan-Chi
őstag
nem rossz deszkák, meglep hogy a Sapphire ad ki lapot !
-
toldy
őstag
Az msi lapja szimpatikus, sokmindenki megtalálhatja benne a számítását, akik nem tartanak igényt mindenféle extrára. Egyszerű,olcsó de jól bővíthető.
A shappire lapján az ott egy mini pci csati, illetve mi az a periféria tápcsatlakozó rajta?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ez a Sapphire úgy néz ki, mintha egy régi ASrock lapra rátettek volna MSI fet, és chipsethűtőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az MSI irodai gépekbe való microATX-es lapja már előrendelhető, a Sapphire 890GX chipsetes megoldása pedig hamarosan érkezik.
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest