- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mec
aktív tag
reggel ott lenni ám mindenkinek
mecsystem.uw.hu
-
-
Mec
aktív tag
-
waverider
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #23 üzenetére
Angliából? Elég húzos bicikli út lenne
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
shteer
titán
sajnos nem tudom megoldani a befejezést a hátralévő 1 hónap alatt... suli, új melót keresek és csak 7végén lenne rá időm
csak látogató leszek
szerintem jónak tűnik..
-
Mec
aktív tag
úgy tudom, ha már díjat nyert a gép, akkor kis módosítás után már ismételten nem versenyezhet. Ha sok átalakítás történt a gépen, akkor indulhat, a nevezést követően úgyis elbírálásra kerül minden gép.
Reméljük neveznek még sokan. Utolsó pár napon szokott megugrani a lista még.
[ Szerkesztve ]
mecsystem.uw.hu
-
Mec
aktív tag
az tuti volt, hogy lesz kiállítás. Mindig szeptember-október magasságában van, idén is így sikerült. Radikalmodon már régóta témázunk róla, kár, hogy nem néztél be oda is időnként.
"egyszerű" géppel? Ha moddolva van akkor tessék jelentkezni és pont. Részvétel a lényeg, nem?
[ Szerkesztve ]
mecsystem.uw.hu
-
v.tom
őstag
Sajnos nem is gondoltam a nyár folyamán arra, hogy utánanézzek, mi a helyzet a versennyel, most meg már nagyon késő. Hát erről lecsúsztam. Csak viszonylag egyszerű gépet tudnék vinni. Az idő és a pénz is kevés lenne már egy komoly munkára. Jövőre tényleg szeretnék ott lenni. A tervek már kialakultak régen, csak pénz kell. Sok pénz
-
v.tom
őstag
Fasza. Kb. fél évvel ezelőtt már érdeklődtem a szervezőknél, hogy mikor lesz-e idén várhatóan verseny, és ha lesz, kb mikor. Azt válaszolták, hogy fogalmuk sincs...Egy igen komoly holmit készítettem volna többedmagammal. Most kiderült hogy indul a verseny, de nekem meg már nagyon késő.
-
törölt tag
"ezért nem jár pont?"
ha mindketten hoztok nekem sört akkor nem -
GumisPeter
senior tag
Ööööööööööööö, izééé...
Erre a kérdésre asszem Viktor tudja a választ.Vagy valaki, aki anno megfogadta Viktor vezényszavát és vitt magával valakit.....
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
TESCO-Zsömle
félisten
waverider: Kitolhatnád te is a biciklit a HTPC-ddel a hónod alatt. Csak elötte ne felejts el nevezni!
GumisPeter: Én még egy nevezőt hozok magammal. Ezért nem jár pont??
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
shteer
titán
újabb minőségi munka a kezeid közül - megnézem majd a végeredményt
félpasszív. a gépem leterheli annyira, hogy elindul benne a vészventi - ebben a hűvösebb időben még rosszabb, mert elindul, leáll, elindul, leáll... és ennek hangja van, szemben az alacsony fordulattal
de már kész. megnémultszerintem jónak tűnik..
-
waverider
senior tag
én a kis házimozi PC gépemet szeretgetem, dédelgetem, teszek bele újat, szebbet-jobbat, de nagyon nehéz a helyzet, maximalista vagyok, így sosem vagyok elégedett, mindig szeretnék valami eszement dolgot összehozni, bár asszem már a mostani sem 7köznapi darab.
mindig is tiszteltem, felnéztem az alkotó szellemre, és buzdítom, ahogy tettem a (radikalmod) modding klubbon, és teszem azt most is, még ha messziről is, hiszen tényleg nincsen jobb amikor valami saját kezünk művét befejezvén - még ha sokszor ideiglenesen is, mint nálam - hátradőlünk és élvezzük az alkotás eredményének gyümölcsét...
vazz...elm1ek vmi reklámszövegírónak, ez annyira marketingszagúra sikeredett, de a lényeget asszem úgyis értitek.
moddingra fel!
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
kariad
senior tag
Hát vannak szép darabok!
-
GumisPeter
senior tag
...mindenki hozzon magával még egy embert...
Én is neveztem, már készen van, de nem bírom ki, hogy ugyanúgy nézzen ki, mint a Hrp dealer dayen, szal lesz változás.
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
shteer
titán
-
shteer
titán
idén csak látogatóként nézek ki
majd jövőre átfényezem a gépet és kiviszem megint
szerintem jónak tűnik..
-
Mec
aktív tag
a szokásos hűtés-házak-modding témakörben nyitottam korábban már topic-ot a kiállításnak oda is lehet írni
mecsystem.uw.hu
-
Engineer086
Modder
Én már leadtam a nevezésem
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Xirtam
veterán
Áhh ott a helyem!
-
Laprasi991
aktív tag
Fenébe, nem lesz kész addigra a gépházam Nem baj majd jövőre jelentkezek, idén meg megyek nézőnek
-
törölt tag
annyi gép volt az elmúlt években annyi stílusban hogy szerintem egy favoritot mindenki talál magának. volt a puritán letisztult géptől a templomon át egészen az agyonneonozott dragsterig minden a hír meg meglepett hogy itt bukkant fel, de ezer hála a ph-nak
[ Szerkesztve ]
-
cannibal
senior tag
Ez ilyenekkel csak az a baj,hogy izlések és pofonok..
(nekem spec ez az összeállitás nemtetszik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest