- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Ezt én sem igazán értem. Mire jó, hogy csak útvonalat tárol offline? Nem lenne egyszerűbb, ha bizonyos térképrészletekkel tenné ezt, aztán ott úgy és akkor tervezel újra, ahogy és amikor kedved tartja? Egyébként ha jól tudom, vannak ilyen offline Maps megoldási lehetőségek.
-
CSiPet2
tag
Az útvonalak mentése google accountba már most is működik, én pl el tudok képzelni valami olyat, hogy gépen megtervezed google acc elmenti, telefonod meg leszinkronizálja (most csak androidban gondolkodva). Lementi a netről a tervezett útvonalat, meg az útvonal közvetlen környezetét, aztán már nem is kell net. Ezzel mondjuk egy újratervezésnél már bukta van, szal ha tényleg működő offline navigációt szeretnének, akkor nincs mese, a komplett térképet le kell majd tölteni lokálba, mint minden más navigáció esetén.
-
törölt tag
egyelőre online megy. folyamatosan tölti a térképet. nemsokára megy majd offline előre megtervezett útvonalon (netre csatlakozol, tervezel, akár offline is mehetsz onnantól és indulás), a végső cél pedig kész, offline térképek integrálása alapból a szoftver alá. gyak letöltöd piciny hazánkat egyben és jóccakát, határokig eldöcögsz szinte bárhova.
legalábbis szerintem, nekem ez jött le eddig a cikkből
-
petymeg2033
tag
Ezt a kérdést igazából nem értem, de azért megpróbálok válaszolni.
Azért offline navigáció, mert a térképeket előre fel tudod rakni a telefonra (akár közvetlenül letölteni vagy PC segítségével átrakni). Így a telefonon már megvannak a szükséges adatok a tervezéshez, ami így működik netes kapcsolat nélkül is.
Az online navigáció "valós időben" szedi a netről az érintett térkép részleteket, amihez ugye kell a telefonon a netes kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Eladó PC!! i7-9700/RTX2060 Super 8GB/32GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest