Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Nem olyan ősrégen vagyok FB felhasználó, de 3 nyereményjátékban sikerült nyernem, kb. 50K összértékben. Mindez kb. november óta jött össze (kicsit régebben vagyok tag). Nos, amíg egy ovis meg retardált jelzőért cserébe negyedévente nyerek ennyit, addig jó. Ja amúgy 30 évesen nem tartom magam ovisnak
A hírhez: a FB játékhoz nem csatlakozok, mert ha nyernék, nem tudnék kiutazni...tehát meghagyom a lehetőséget másoknak, sok sikert
A GX450-em után pedig nem érzem, hogy nagy előrelépést jelentene nekem egy ilyen táp.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ph Hosszas beharangozás után lassan talán megérkezik a gamer táp; míg várjuk, egy kis játékkal kedveskedik a OCZ.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Arctic liquid Freezer II 360 A-RGB vízhűtés!
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple Pack Black + Lightning Node Core
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest