- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
OCZ Fatal1ty 1000W teszt. www.jonnyguru.com
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy nyertem egy jegyet (hülye Facebook nem jelezte). Valakihez társulhatnék esetleg? Valahogy ki kéne jutni
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
localhost
Közösségépítő
Parci és PH Stábtagok ?
Megy valaki tőletek kocsival? Egy nyertes opcionálisan betársulna...
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Gratulálok a nyerteseknek!
Elsősorban a Fiamnak, de ha valaki úgy gondolná, hogy mégsem menne el, szívesen lennék **** Máté útitársa, kísérője!
[ Módosította: Ndruu ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
ExtremeClock
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #48 üzenetére
-
fesii
aktív tag
Mikor várható a sorsolás? A nyertesek valahol kinn lesznek? Ha pl nem én nyerek azt megtudom ez a kérdés csak akkor persze ha nem lesznek nyilvánosak a nyertesek?
[ Szerkesztve ]
-
datatomm
tag
Apám ... hívd a villanyszerelőt ... újrahuzalozzuk a lakást!
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
-
Puma K
nagyúr
Észre se venném szerintem hogy lángra kapott a gépem annyira piros ez a táp.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
KAMELOT
titán
válasz (ÉN)közPONT #28 üzenetére
Sajnos ez így van....minél több a LED annál jobban megy a PC-d
(#29) Traxx: emberek 95%-a ovizik az FB-n. Játszani és főleg nyerni nem szoktam a fb-n ,de nekem nem is kell. Nem ér az annyit. Te legalább nem ebbe a kategóriába tartozol.
Ja hiába nyeri meg valaki itt MO-n a jegyet ha az út 10x annyiba kerül
10 ingyen napi jeggyel lehúzhatják magukat a TOI TOI-ban[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Recon666
Közösségépítő
Egy kicsit túlárazott a cucc, de legalább gémer.
-
ExtremeClock
aktív tag
Vérpityu edísün
-
Apika
addikt
Tudom, hogy a tápegységeket nem a szépségükért veszik, de ez nagyon jól néz ki...
-
Srodney
senior tag
-
raper
senior tag
Még egy picit ráraknak és az asztali gépek belépnek a nagyteljesítményű háztartási gépek sorába.
-
mickemoto
őstag
Tessék mondani hogyér a tápegység kilaja?
Inkább az utazási költséget adnák ide a belépő helyett.
-
banhammer
veterán
"vajon mitől lesz egy tápegység "gémer”?"
Attól, hogy belekarnak egy világító ventilátort!
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Traxx
őstag
Nem olyan ősrégen vagyok FB felhasználó, de 3 nyereményjátékban sikerült nyernem, kb. 50K összértékben. Mindez kb. november óta jött össze (kicsit régebben vagyok tag). Nos, amíg egy ovis meg retardált jelzőért cserébe negyedévente nyerek ennyit, addig jó. Ja amúgy 30 évesen nem tartom magam ovisnak
A hírhez: a FB játékhoz nem csatlakozok, mert ha nyernék, nem tudnék kiutazni...tehát meghagyom a lehetőséget másoknak, sok sikert A GX450-em után pedig nem érzem, hogy nagy előrelépést jelentene nekem egy ilyen táp.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
(ÉN)közPONT
őstag
Tudom sokan leszedik a gép oldalát és egész nap törölgetik meg nézik hogyan világít a 10 000 darab LED venti a gépben
hehehehh .... szoktam látni ilyen eladó gépeket az apróban "Gémer" = 775 esetleg 1156 2 mag...4gig ram ...6 cooler ..48 led ....2 fénycső ...uvreaktív sütyürütyü nemtommi a ""gémer"" gépházban (vmi torony )Amúgy a rutinosabb Ph-sok jórészénél inkább vmi komoly HW van betéve egy midiT be ami nem olyan csillvill de teszi a dolgát.
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
KAMELOT
titán
válasz (ÉN)közPONT #25 üzenetére
Úgy őszintén! Én a képernyőt szoktam nézni és nem a gépem belsejét. Azért engem ilyen világítós trutyik nem érdekelnek. Engem a minőség / ár / teljesítmény érdekel.
Tudom sokan leszedik a gép oldalát és egész nap törölgetik meg nézik hogyan világít a 10 000 darab LED venti a gépben. Én inkább jobban szeretem ha van egy erős gépem és keveset fogyaszt ami a havi villanyszámlán meglátszik.
AX850 és AX1200 között csak 30euro eltérés van. Akkor inkább már az erősebbik és + 2év garancia.(#26) KaiotEch: ja apu megveszi a kisfiának azért meg a haverjának is gémer gépje van és neki is kell bele gémer táp gémer ramokkal. Én is ráírom a FSP SAGA II 500W-ra ,hogy gémer. Szóval parasztvakításnak jó ez a szó toldalék. Sok hüle meg is veszi.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
(ÉN)közPONT
őstag
-
-
őstag
Miért sírnak? Nem tudom. Hogy én miért sírok Facebook felhasználóként azt elmondhatom: a FB már nem az, aminek létrejött. Most már szinte csak az megy, hogy X, Y és Z cégek lájkoltatással, megosztással reklámoznak az ember üzenőfalán. Vagyis a jelenkori 'spam'-et már nem e-mail-zombigépek küldözgetik millió címre (bár csak itt tartanánk, könnyebb ezeket szűrni), hanem élő emberek egy-egy 'apróbb' nyereményért postolgatják az ismerőseiknek (itt jegyzem meg ismét, hogy a lájkoltatós, bejelölgetős, ... nyereményjátékok tiltottak is a FB-on; csak az érintett spam-eket kapókon kívül ez senkit nem érdekel). Ezzel pedig a FB közösségi lehetőségei korlátozódnak le, és lassan már csak arra nem lehet használni, amire való, amire készítették...
Ezért sírok én minden egyes ilyen FB-os nyereményjáték alkalmával. De hát ez én vagyok. Ti biztos öröltök annak, ha tele van szeméttel az üzenőfalatok, amiket csak úgy lehetne letiltani, ha tiltom az adott felhasználót - innentől meg akkor minek is van fent az ember, ha az ismerőseivel nem tud fent kommunikálni?!?[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Mostmár lehet megosztani: [link]
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
KAMELOT
titán
(#6) Runo és (#2) Retekegér......még jó ,hogy nem vagytok fent. FB retardáltaknak és ovisoknak van.
Én is kíváncsi lennék ,hogy milyen bél van benne és hogyan néz ki bévülről meg stb. 12V-os ágon a 83A jó! 80PLUS GOLD és az 5 év garancia is jó!
Árát viszont nemtudni!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
válasz fatallerror #12 üzenetére
Ó, az a *#@#>@ facebook... máris megcsinálom máshogy...
-
SkyS1gn
félisten
-
Novver
senior tag
Kifejezetten szimpatikus a kinézete.
Life is a game... The game is my life!
-
Graphics
Jómunkásember
"...dupla golyóscsapágyas ventilátor "
hát lehetett volna folyadékcsapágy is, hogy legalább valamivel csendesebb és tartósabb legyen, mert ha már "gémer-táp" ,akkor egyértelműen sokat fog menni -
(ÉN)közPONT
őstag
Abba a korba lépett amikor jövedelmezőbb már az adom a nevem..először vmi komolyabb holmihoz ,utána meg már a kínai mobiltokokhoz is ,hogy legyen Californiai penthouse + SLR 600 mint veszkődni az egérrel egy sötét teremben valahol ...mondjuk ez a standard felállás.
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
fatallerror
addikt
ezt üvegházba kell rakni olyan jól néz ki : D
nem tudom h lehet most eljutni hannoverbe és mennyiből de akkor is megosztom (nyugi nem vagyok nyerő típus)
don't tell me what i can't do!
-
XCube
tag
Mostanában Fatal1ty -ról csak hardverek kapcsán lehet hallani. "Praktizál" még egyáltalán, vagy csak éldegél a jogdíjakból ?
"A lótrágya jól tüzelt, ám a ló népének még volt mit tanulnia a szellőztetésről, kezdve a szó jelentésével."
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Milyen bél van benne?
Amúgy gémer = piros led?
<< Heimdal >>
-
Youri
veterán
Osztanám én, de még kint sincs a FB oldalon
RTX ON
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest