Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Szerintem a végleges kijelző részletkérdés, olyat tesznek majd bele, amit az ár és az éppen elérhető technológia megenged. Mert maga a hardveres kialakítás és a szoftveres transzformáció bármit megenged, akár két 4"-os Full HD panelt is, azzal már szerintem nagyon brutális lenne. És a nagyobb pixelsűrűséggel talán a szemüveg fizikai méretét is csökkenteni lehet (kisebb lencse, közelebb a képernyőhöz).
-
BiP
nagyúr
"Akkor marad a kontakt lencse a Rift kapcsán.
Az amennyire tudom nem akkora hatalmas befektetés."
Azért annyira nem is olcsó.
Én azért csináltattam magamnak lencsét, hogy kipróbáljam, meg hogy tudjak egyáltalán napszemüveget hordani (nincs dioptriás napszemüvegem, meg annyira nem hordom sűrűn amúgysem).
15pár napi lencse, azaz 15 alkalomra jó, az volt ~9-10e Ft.
Párom nemrég csináltatott magának, ő havilencsét választott, asszem 3 pár, tehát 3 hónapra jó, az már alapból többe került, >20e, + oda már folyadék is kell mellé.(#39) Cifu:Szóval aki sztereovak, az bizony fél felbontást fog látni.
Aki egészséges, az is.(#49) Cifu: "Nincs szemüveges verzió"
Ezt én is hiányolom. A tévés 3D-t is szemüveggel nézem, de ott úgy vannak megoldva a szemüvegek, hogy befér alá a sajátom, így nem gond. Ill. lehet venni szemüvegre csiptethető (passzív) lencsepárt is.
Úgy látszik, itt a dioptriás lencsére cseréléssel oldják ezt meg, már nem túl rugalmas. (szemromlás, 1 userre jó csak, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- JBL Live Flex 3 - Prémium Bluetooth Zajszűrős Fülhallgató - Kék
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest