Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Ezek a nagy víziók... Jó lenne, csak én már nagyon nagyon nehezen lelkesedem így fel egy fejlesztés láttán. A mozgásérzékelős kamera mellett már teljesen bill és egérmentes oprendszerek látványvideója volt érintőképernyővel meg "hadonászós" vezérléssel a fejlesztés alatt és állat módon nézett ki. Tom Cruse tolja már az Oblivion-ban az új Windows10-et, okés csak... érted... ehhez képest lett belőle egy elektronikus bébisintér amit a lusta szülők imádnak is, tehát el lehet adni, csak egy picit nagyobbat álmodtak, amikor fejlesztették.
Elképzelni, hogy mire lehet használni. Gondolod, hogy nekem nincsenek ötleteim? Szerinted nem jönne be egy digitalizált többrétegű nyák tervét nézni, a levegőben forgatva lekapdosni a rétegeket meg egyrétegűre kiteríteni levegőben forgatni meg mittomén. Le se feküdnék egy hétig. -
D.Va
őstag
Igen... haverom is lehurrogta hogy biztos szar lesz meg befuccsol... erre mondtam neki hogy most erre tényleg mindenki rámozdult, és mindenki oda van érte aki próbálta...
Meg hát haladni kell a korral... 50 év múlva sem valószínű hogy még mindig 20 colos monitorok előtt fogunk játszani... persze biztos lesz az is, de tuti hogy lesz valami más teljesen új dolog amire most még senki sem gondolt...
Én tuti veszek egy Oculust, ha nem jön be max eladom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Trollok komolyan
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PH! Szakszervezet
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő