- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
Erre írtam, hogy ha _fejlesztés_lesz_. A 100W is kályha, de a fölött sokszor csak pazarlás. Nem beszélve az általad is említett "a platform vége" érzésről, ami nem csak a húzhatóságot jelzi előre. (Nagyon régen jártam úgy, hogy ilyen gyárilag hajtott procit vettem, ami csak papíron tudta a rászitázott teljesítményt és mit szívtam vele mire vissza tudtam kapni érte a pénzem. Uh. sose többet ilyet.)
Nyilván játéknál ez nem szempont, de a zaj - nálam - igen. Aminek csökkentésére újbóli százezreket lehet költeni valami likvid megoldással.
(Mellékesen az én ősrégi procim egy I5_760, 95W TDP-vel 2,8 GHz-n. Simán megy 3,6GHz-t pont ezzel a ~140W-nyi fogyasztással. Viszont a plusz kb. 5% teljesítményért nem éri meg húzni, gyak. csak elfűti.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest