- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CsigaGyilkos #67 üzenetére
Már megbocsáss, de ott volt egy "majdnem" abban a bizonyos mondatomban.
Aki Battlefield 1 multi alatt konstans 144FPS-t szeretne a GTX 1080-as videokártyája mellett, annak nyilván kevés lesz a 2500K. De lássuk be, ez ismét nem az átlag elvárások esete.
Nálam a 3570K és az R9 290 csaknem minden ultrán, FHD felbontás mellett ment csaknem konstans 60FPS-en, ennél többnek nem is látnám értelmét, lévén ugye ennyi tud a kijelzőm és engem zavar a screen-tearing, tehát V-Sync-el játszom.
Aki BF multiban 120 vagy a fölött FPS-t szeretne, annak tényleg kevés ma már a 2500K. De az ilyenek miatt tettem abba a bizonyos mondatba a "majdnem" szót...
-
Kékes525
félisten
válasz
CsigaGyilkos #67 üzenetére
Igazad van. Az ilyen kijelentések kísértetiesen hasonlítanak Bill Gates 1981-ben a legenda szerint elhangzott híres mondására: 640 k ought to be enough for anyone Ezért én is az ilyen kijelentésektől tartózkodnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest