- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor dobd el, mert nekem a 7600 gst sli-m, kártyánként, 120 fok felett kezdett el képregényezni most wanted közben. Ja és passzívban mindkét kártya.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
depzoo
tag
Hát én ezt olyan simán nyerem meg a hd4850-emmel hogy csak na!
28 fokos amikor bejön a windows, 110-nél fagy leRyzen + Vega (?)
-
F e Z o
veterán
Én is az üzenőfalra töltöttem fel a printscreen-t, de berakta a fényképek közé.
H2O über alles!
-
bodo753
tag
Na sikerült feltölteni,ugye olvasható lett?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, megvolt regisztráció, de most nem tudom hogy mit kell csinálni. Hova kell feltölteni a képeket?
Live-Die-Respawn
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Bögrét nem lehet nyerni?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Aidan85
aktív tag
Áhh pont 1 hónapja pasztáztam újra a 4850-et MX4-el, alig megy 60 fok fölé
@Traxx: Grat a cuccokhoz, én még csak egy E461-et kaptam tőlük, de teljesen korrektek, és még 1 hírlevelet, vagy bármilyen mail-t nem küldtek a címemre...
-
nyunyu
félisten
Nem tudom, mikor jonnek ra a zemberek, hogy az egesz social networking egy nagy biztonsagi res. Mit res, tatongo szakadek
Lasd multkori, kinaiak letrehoztak FBn egy amerikai tabornok profiljat, aztan egy rakat amcsi katona gondolkodas nelkul megosztotta veluk az adatait.
AC versenye meg hidegen hagy, nem hinnem, hogy a hutojuk jobban kordaban tudna tartani a kartyamat, mint a vizhutesem.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
oliba
őstag
Beteszem a fagyasztóba a vga-t, ott hagyom egy éjszakára, majd kiveszem, lehúzom róla a ventit és nyomok egy furmarkot.
-
Nem kell aggódni, egyszer úgyis lecseng ez a fészbúk hülyeség és akkor majd mi is részt veszünk ilyen nyereménjátékon.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
bmollszeptim
aktív tag
up.
üdv.
-
Indy69
aktív tag
MSI 9600 GT passzív
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
"Nem is a cégek részéről ők csak ingyen dolgoztatják a népet na jó max pár embernek kiszurják a szemét pár aprósággal"
Ar Arctic-tól december óta már kb. 50 rugó értékű cuccot leakasztottam
CPU hűtő, venti, fül- és fejhallgató, elemek+töltő, notebook táska...VGA hűtő még nincs
Mod: FB-s játékokkal sikerült ezt összehozni...[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
mmdms
addikt
Tetszikeltem, aztán utána nemtetszikeltem, mert nincs szenzor a VGA-mon.
Na ez tényleg diszkrimináció. Bakker.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Georg17
tag
Igaz, hogy nem GPU, de a procimnál delta 89°C-ot össze tudok hozni éjszaka, ha akarnám. (min.: 9°C és max: 98°C). Már mindkettőt elértem korábban szóval nem csak úgy kitaláltam. Barkácsolás nélkül. azaz a hűtőhöz nem nyúlnék.
A GPU-hoz már ügyeskednem kellene, mert ott valószínűleg hűtőt is lehet, hogy cserélnem kéne, egy delta 70°C-hoz. Gondolom a szárazjeges trükközés kizárva, mert -60°C-os idle után 95°C-os terhelést úgysem vesznek komolyan. Bár a Facebook-os játékoknál minden előfordulhat.
Ez megint egy szokásos Facebook-os reklám fogás. E-mail cím szerzésről szól, hogy küldhessék a reklámokat. Tele van vele a padlás. A hűtő sem érdekel, mert nem férne el a házban. Ráadásul már van olyan, amilyet akartam.
-
waithEard
őstag
Na ez megint egy olyan "játék" ahol az ügyeskedés lesz a lényeg, anélkül, hogy ellenőrizhető feltételek lennének....és igen könnyű az eredményeket manipulálni.
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
Segal
veterán
Azt is könnyű lesz überelni mivel a képmentést úgy manipulálod ahogy akarod...
Amúgy tényleg vicc már ez az FB mánia. Nem is a cégek részéről ők csak ingyen dolgoztatják a népet na jó max pár embernek kiszurják a szemét pár aprósággal hanem a nép részéről hogy simán végrehajtja amit kérnek tőle holott tudja hogy a nyerési esélye kb annyi mint a lottonál.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
aram01
nagyúr
jó lenne ha sima lájkkal is lehetne nyerni,nincs kedvem germozni vele
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
atesss
addikt
Az indulás az szerintem inkább legyen készenlétből vagy esetleg hibernálásból.
Miért nem február elején írták ki a tesztet ?
Akkor csak ki kellett volna rakni az erkélyre a gépet, és máris megvan az akár nem is kicsit negatív induló hőmérséklet.
Az oroszok pl. előnyben vannak az ilyen tesztekben...Csak a HDD lehet annyira nem szerette volna a hideget, azt lehet inkább melegen kellett volna rárakni.
-
banhammer
veterán
Lájkolj.
Lájkolj, mert a cégek azt hiszik, hogy ettől lesz nekik jó.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Enton
addikt
Hát ezt könnyű lesz űberelni.
Félnapi géppihentetés után idulásnál egy képet lőni, majd crysis benchmark beizzít ventit leszabályoz. És legetőleg még kékhalál előtt sikeresen újrafotózni egyet.Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Traxx
őstag
Kicsit hiányos a hír...az eredeti kiírás úgy szól, hogy "Maximize the difference of your GPU's temperatures before and after you play your favorite PC game", tehát a különbség a lényeges, nem az, ki süti jobban a VGA-t
, valamint a legnagyobb GPU-hőmérséklet különbség nyerteséé lesz a hűtő.
Namármost, nekem vajmi kevés esélyem van, mivel alapon 41 fok körüli a 7600 GT-m hőfoka, de terhelve még nem tudtam 53 fölé vinni
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Apika
addikt
Egyszer már lehetne valami Facebook mentes játék is. Ez egy negatív diszkrimináció...
-
ledgeri
nagyúr
Jó kis Kinek milyen kártyája van-statisztika gyűjtés, facebook profillal megtámogatva...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Jim-Y
veterán
Baze, csak igp-m van, tönkrement a vga és nincs lóvé újra -.- Pedig egy Accelero Plus annnyira jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat friss nyereményjátékában a VGA-k hőmérséklete jut főszerephez.
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- Tudományos Pandémia Klub
- Projektor topic
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
Állásajánlatok