Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Majd egyszer valaki magyarázza el miért kell véresen védeni egy és másik oldalt, fizet érte cég hogy szétfikázza az ember a másik cuccát, csak mert nem ua a logó rajta??

Engem nem érdekel milyen felirat van a vga-n. Egy dolog érdekel: mit kapok a pénzemért.Amint a játékokban is lesz ilyen azonnal váltok! (Nincs irónia TÉNYLEG azonnal váltanék.)
Játszok physx-el Atin (Batman-ek, Borderlands 2 stb) és tök jó móka, de annyit nem ad hogy ezért váltsak, pedig fizikával meg lehet venni, órákat tudok Spintires és BeamNG-vel nyomni.
Jól írták előttem ezt a Gundel vs. Meki példát. Nv tud. Tud ám olyan videókat gyártani hogy azta, (még csak nem is techdemo könyörgöm, hogy kicsit elszórakozzon vele az ember...) de ennyi. Minden évben bemutatják hogy mit tudnak zárt térben, erőműveken ledemonstrálni. Ezek a videók tényleg nem marketing célokat kéne hogy szolgáljanak.
Még mielőtt...most egy 7950-em van ami alapfeszen megy vígan 1200/1500-on. 75k-ért vettem újba iponból még vagy egy éve kb. Ha most ugyanezt a teljesítményt akarnám nv-ben, az kb. 1,5-2x ennyi lenne a megfelelő karival. (Ne tessék megkövezni, saccoltam. De ha valaki mond jó alternatívát az jöhet!)

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest