Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Chapel

addikt

Majd egyszer valaki magyarázza el miért kell véresen védeni egy és másik oldalt, fizet érte cég hogy szétfikázza az ember a másik cuccát, csak mert nem ua a logó rajta?? :U
    Engem nem érdekel milyen felirat van a vga-n. Egy dolog érdekel: mit kapok a pénzemért.

Amint a játékokban is lesz ilyen azonnal váltok! (Nincs irónia TÉNYLEG azonnal váltanék.)
    Játszok physx-el Atin (Batman-ek, Borderlands 2 stb) és tök jó móka, de annyit nem ad hogy ezért váltsak, pedig fizikával meg lehet venni, órákat tudok Spintires és BeamNG-vel nyomni. :)

Jól írták előttem ezt a Gundel vs. Meki példát. Nv tud. Tud ám olyan videókat gyártani hogy azta, (még csak nem is techdemo könyörgöm, hogy kicsit elszórakozzon vele az ember...) de ennyi. Minden évben bemutatják hogy mit tudnak zárt térben, erőműveken ledemonstrálni. Ezek a videók tényleg nem marketing célokat kéne hogy szolgáljanak.

Még mielőtt...most egy 7950-em van ami alapfeszen megy vígan 1200/1500-on. 75k-ért vettem újba iponból még vagy egy éve kb. Ha most ugyanezt a teljesítményt akarnám nv-ben, az kb. 1,5-2x ennyi lenne a megfelelő karival. (Ne tessék megkövezni, saccoltam. De ha valaki mond jó alternatívát az jöhet!)

:R

Új hozzászólás Aktív témák