- Apple MacBook
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Meg sem tudom számolni hányszor vittem gariba monitort, laptopot, TV-t úgy, hogy azt ha átvizsgálták volna 100%-osan, akkor elküldtek volna a fenébe. Az életben nem fogják észrevenni

(#7) Peter13: A monitor szerintem az összes eddigi funkcióját megtartja, valószínű minden ugyan olyan lesz az új PCB-vel, csak G-Sync is lesz benne.
A DP meg nem gond, mert G-Sync-hez DP kell, ez már le lett írva rég. Aki meg ilyen monitort vesz valószínű a kártyáján van DP is, úgyhogy nem lesz gond.(#12) ilyen_85: Aki nem tudja maga megoldani profi módon, az el fogja vinni szervízbe. De nem is hiszem, hogy nekiállna valaki egy ilyen műveletnek, aki még sosem csinált hasonlót, és csak annyit ért hozzá, hogy bedugja és működik, és örül nek

Ennek nem szabad nekifutni úgy, hogy nem vagyunk biztosak abban, amit csinálunk. Én gond nélkül elvégezném, ha nem jönne rövid időn belül gyárilag G-Sync-es monitor aminek egyéb adatai is sokkal jobbak, mint a jelenlegi VG248QE monitorom.
(#13) Petyyyyy: Ezt én sem értettem. Azt hittem az NV-nél kicsit nagyobb szakikat alkalmaznak

Új hozzászólás Aktív témák
- 86" Interaktiv Érintőképernyős Monitor - 4K felbontással - SMART Board Interactive Display SBID-7086
- LG UltraGear 32GQ850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest