- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Szerintem itt nem volt trollkodás eddig...amit írtál, az (legalábbis számomra) plusz info, és köszönet érte.
Én a szerelést simán meg tudnám csinálni (laptopoknál volt "szerencsém" gyakorolni a panel körüli matatást - az is jó sport), de ettől függetlenül mákszemnyi kedvem sem lenne kicserélni az egész elektronikát, elveszteni 2 bemenetet és kerülgetni mégegy tápot az asztal alatt, mindezt az esetenkénti képröccenések elkerülése végett (nem mintha a Dell-hez lenne ilyen készlet).
Azt sem tudom hogy milyen az "átlagjúzer" (szerintem én is az vagyok), csak durvának érzem az ilyen szintű beavatkozást (és így hirtelen szétnézve a virtuális piacon, máshol sem hemzsegnek a hasonló megoldások), szóval ez nekem még átmeneti megoldásnak is meredek.
Ha a "végleges" verzió (gondolom ez akart lenni az "eredeti koncepció" a hozzászólásodban) csak egy matricában/opcióban tér el egy "mezei" monitortól (felhasználói szempontból persze), akkor életképes lehet (nekem mondjuk akkor sem kéne, de lehet hogy sok más emberkének meg igen, szóval ez teljesen OK: az nem baj ha több mindenből lehet választani)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Battlefield 6
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Megkímélt állapot! Acer 24 TN LED monitor
- 32" Samsung Odyssey G7 G70B UHD 144 Hz smart gaming monitor - LS32BG700EUXEN
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- 86" Interaktiv Érintőképernyős Monitor - 4K felbontással - SMART Board Interactive Display SBID-7086
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő