- OLED TV topic
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Reggie0
félisten
válasz zimi1991 #682 üzenetére
El kell, hogy mondjam neked, hogy ha driver hiba lép fel az AMD nél az 90% ban user error!
Ahogy NV-nel is. Es ugye azt megallapithatjuk, hogy ha x>y, akkor 0.1*x>0.1*y ? Tehat erdemben nem mondtal semmit.
GTX 580 am volt a jelenlegi r9 290 előtt az 580 előtt meg 2 magos 460 előtte 480 stb...
Ami az utóbbi időben feltűnt, hogy egyre többször ütközem játékok alatt a micro lagg jelenségbe!Igen nvidia kártyával amit agyon ajnároztam és dícsértem az AMD-t meg lehurrogtam (mint ahogy teszed éppen most te).Micsoda meglepetes, a GTX580 mellett is lemegy a vilag, sot minden kartya mellett. Tartsd meg a 290-et sokaig, az is mikrolaggos lesz idovel.
Miüta megvan az r9 290 és rá tettem egy hűtőt amivel kordában vannak tartva a hűfokok azóta atom stabil fix fps-ek vannak és nincsenek micro laggok mint előtte nv vel!Hozzá teszem mindezt úgy, hogy a gtx 580 hoz képest valósan 3 szor annyi fps-el!Mind2 kártya ugye csúcs kártya volt és ha azt nézzük, hogy 4 év volt a kettő közt és valósan 3x annyi fps-t kapok akkor jelenleg kimerem jelenteni, hogy az nv megint levan maradva mint a borra való ha százalékosan kiszámoljuk, hogy mennyi idő is telt el a csúcs kártyák megjelenése óta.
Ja, mert ha 4 eve AMD karid lett volna es most vettel volna Nvidia kartyat, akkor nem ugyan ugy 3x lenne az fps kulonbseg, minekutan azert ezek a kartyak fej-fej mellett haladnak...
Gondoltam jön az új nv kari akkor nyomja le használt piaci árakat, de úgy látom ilyen harmatos 20% os sebesség növekedéseel ilyen horror áron ez nem fog megtörténni
Ez nem biztos. Attol meg, hogy dragabb, lehet lesz aki inkabb atpartol.
[ Szerkesztve ]
-
ggbuffon1897
őstag
válasz zimi1991 #692 üzenetére
valahogy meg kell nyugtatnuk a lelkiismeretüket, h uazért a teljesítményért amit AMD kínál, ők a konkurenciánál +20k-t fizetnek , mondván a minőség...
aztán lemerném fogadni, h a fele azt se használja ki rendesen, amilye van, de megy a sárdobálás meg a sz*rrágás fogyasztáson, mostmár képivilágon meg egyéb képtelenségeken
@parampa
Az mondjuk nekem új, h a konzol egysejtűeknek való..való igaz h pár játéktípust nem tudnak (rpg,stratégia), na de azért a hülyeségnek is van határa..gyakorlatilag 120k-ból letudod 5évre a bulit, főleg ha az ember eljut arra a pontra, h már csak pár játék érdekli (mint pl. én), megveszi, játszik, aztán viszonlátás.
Abból a szempontból valóban egysejtűeknek való, h nem lehet benchmarkokban elért +200 ponttal verni a mellet..
komolyan, mint a 15évesek..
[ Szerkesztve ]
-
HeZzZ
senior tag
válasz zimi1991 #685 üzenetére
Nem kötekszem végig olvastam 3 oldalt és annyi baromság gyűlt itt össze, hogy biztos sokan fogják a fejüket. Úgyhogy ne vedd személyesen magadra, de te is oda tartozol. Telefonon nem pötyögök melóhelyen, de lehet más is válaszol majd, helyettem neked. Valaki független és szakértőbb.