Új hozzászólás Aktív témák
-
Juca mami
csendes tag
Sziasztok.
Nekem Aspire 2920asom van. Nemrég vettem. A fedőlap gyönyörű, de még rajta van az a randa gyári védőlap. Nem is tudom, le is venném, meg nem is. Így, hogy rajta van, nem igazán élvezhető a Gemstone design.
A teljesítményével teljesen meg vagyok elégedve. (Rám katt. és látod a paramétereit.)
A csontfehér is design. 3 hét után viszont takarítgatni kell. Én egyszerű Cillit Bang-gel takarítottam a billentyűzetet. A képernyőt speciális kis törlőkendővel.
Óvóm-védem a külsejét is, rendeltem hozzá tartozó ZeroShock tokot, nem is vészes az ára.
VISZONT!!!
Ma fedeztem fel reggel, hogy a kijező alatt a műanyag (az ACER felirat felett) kissé eláll a képernyőtől, és ez bosszantó. Ennyi pénzért az ember már kifogástalan terméket szeretne... Nem nagy hiba, csak esztétikai... De akkor is...
-
cannibal
senior tag
No flame:
Aki jót akar magának nem vesz acert... A kulcsszó : szervíz... -
Wander01
csendes tag
a csontfehér belsö igy fél év távlatában lassan nagyon nem meggyözö. én tizujjal gépelek rajta (sokat) és gyönyörüen látszanak a gombokon hogy szürkék, retkesek (nem autoszerelö vagyok
) valaki mondjon nekem ötletet hogy mivel lehet ezt rendesen lepucolni... a tetején nekem még fent van a gyári nejlon, az már jo karcos, le kell cserélnem a táskámat valami laptopbarátibbra, de a clevonak jo volt az
-
Gyanítom, nem sokkal, vagy egyáltalán nem lesz olcsóbb a 9400-es inspironoknál, vagy hasonlo hardveru 17-es toshibáknál.
Ami ellene szól:
-1440x900 ekkora kijelzonél nevetséges
-6 cellás aksi kevés
-emellé nehezebb, mint a konkurensek,
-szvsz szarabbul is néz ki
-végül, de nem utolsó sorban: ACER (ami nem lenne baj, csak ne ennyi pénzért) -
Csapi007
veterán
Hello
A TV tuner alapfelszereltség vagy opcionális? -
Wander01
csendes tag
Kemény. az a 12 colos még rendben van, de kiváncsi leszek hogy a nagytestvér, a 17 colos vajon mennyibe fog fájni. mert a képátlón kivül semmiben sem job a mostani 5920-amnál, mindenből ugyanaz van benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az ősszel két új, különlegességnek számító Aspire noteszgépcsalád is érkezik.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6700 i7-3740QM I 16GB I 500GB SSD I 17,3" FHD I K3000M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest