Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- DUNE médialejátszók topicja
- A CES-en érkezik a Strix Point nyúzott verziója
- iPad topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooley18
aktív tag
Azt nem mondhatjátok komolyan, hogy csak vezetékkel lehet majd használni?! Akinek van vevője a 360-as karokhoz, nem tudja majd azzal használni?
-
FіkuszKukіsz
őstag
És ez mivel tud többet mint a 360-as?
Romanes eunt domus
-
tDr1v3r
veterán
Most nem azért a két fillérért, de én a telefonom USB kábelével használom a One kontrollerét PC-vel...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Mate
nagyúr
Xbox One-hoz jár kábel? Nem csak Play and Charge Kit-hez?
A másik, hogy vezeték nélküli nem lesz belőle? Eléggé elszomorítana...
(#4) tDr1v3r: Én sem értem a dolgot. Sima micro USB kábel kell hozzá. Ezért kiadni pc verziót...
Azt hittem mellécsapna egy vevőegységet és megy vezeték nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
válasz FіkuszKukіsz #3 üzenetére
ez engem is érdekel
-
dtracer
tag
Hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba:
Az Xbox One kontroller eddig is használható volt PC-vel, de kizárólag kábellel. Ami valójában hír értékű, hogy a Microsoft kiad egy olyan dobozos kontrollert, amibe a két ceruza elem helyett egy Micro-USB kábelt csomagol.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FіkuszKukіsz #3 üzenetére
Kényelmesebb, normális d-pad, szebb(legalábbis szerintem) a ravaszok rezegnek, süllyesztett akksihely.
Live-Die-Respawn
-
he7edik.
addikt
Vártam ezt de ha ez is csak vezetékes megoldás akkor az x360-as kontrollert veszem PC adapterrel.
Égő szöveg a flém vázon
-
haxiboy
veterán
Jó lenne ha nem kéne külön adaptert venni a kontrollerhez. Nekem már van itthon 2DB vezetéknélküli 360 kontroller amit kifejezetten pc használathoz vettem, illetve egy Reciever. Mivel wifi directet használ mind2 így szerintem csak driver kérdése hogy menni fog-e, esetleg a reciever firmware-t kell frissíteni (ha lehet)
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
darvin555
tag
Milyen aron jon nem tudjatok?
-
Zirowe
nagyúr
Na, akkor végre beindulhatnak az olcsó kínai másolatok!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Tigerclaw
nagyúr
Fordítva is megcsinálhatnák, vagyis konzolhoz billentyűzet és egér támogatás és aztán költözhetnének az MMO-k a konzolokra.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Paul119
addikt
Mint egy falat kenyer..
Tigerclaw: +1[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Cathulhu
addikt
PC-vel való összeköttetéshez hivatalosan egy olyan kábelre van szükség, amelyet az Xbox One konzolhoz adnak
WUT? Barmelyik mezei microusb-vel megy, nem is tudom melyik telefoneval hasznalom, amelyik leghosszabb volt.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
anulu
félisten
hivatalosan. ha felhívod a terméktámogatási részleget, h dzusnka kínai kábellel nem megy, elhajtanak.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Polllen
nagyúr
Valahol valaki megint eltévedt.
Amúgy érdekes koncepció, hogy pc-hez nem lesz vezeték nélküli megoldás.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Cathulhu
addikt
De akkor gyakorlatilag a hirerteke ennek most 0, hiszen hivatalos kabellel hivatalos support eddig is volt, driver is van (mar nem is kell kulon keresni), tehat gyakorlatilag annyi tortent, hogy a nyomdaban mar azt is ranyomtatjak a dobozra, hogy PC
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
pzstm
titán
június eleje óta van elérhető Driver az Xbox One-os kontrollerhez és akármilyen USB kábellel összekötve hibátlanul megy
hírt kicsit félresikerültnek érzem
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tDr1v3r
veterán
Kisebb, így egy kis szokást igényel (az analógok nekem konkrétan "törték" az ujjam első nap a megváltozott fogás miatt), de jobb mert a stickek borítása mintázott gumírozásúak, a d-pad is jobb lett és a ravaszok is.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
alratar
addikt
Jó nekem a 360 féle is.
Ha jol értelmeztem az eddigieket, funkciónalitásban ugyanaz. A puszta kényelem nekem nem ér tízezreket.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
IntelKiller7
veterán
Már vártam sokkal jobban tetszik, mint a 360 kontroller
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
WhiteHawk24
tag
Ez miben már mint ez? Adnak hozzá egy olyan kábelt amiből van itthon 3 felesleges?
Meg ez alapból vezeték nélküli nem? Csak géphez kell kábel. Lehet félév múlva meg kiadnak egy USB-s wifi adaptert és akkor már vezeték nélküli lesz. -
Atla
senior tag
Nekem is itthon van a wireless vevő,és két darab x360-as gamepad,amit csak pc-hez használok,mivel konzolom nincs is.Na most ezek után elmennek a sunyiba,ha 2014-15,ben egy micro usb-s kábellal kell bohóckodni majd,hogy élvezhessem a jobb controllert.Gondolom az uj gamepad is Xinputos,tehát a játékok
ugyanúgy fogják támogatni a régit is az ujjat is,akkor ezek után tényleg nem értem miért nem lehet megcsinálni,hogy ugyanazzal a vezetéknélküli vevővel használhassam.
Vagy akkor adjanak ki egy olyan reciever-t ami támogatja a régieket is. -
arty
veterán
Az MS köztudottan 100 millából fejlesztette a kontrollert. Ebbe sajnos a pécés wireless teknológia már nem fért bele.
Szerintem így teljes a koncepció: ócska kontroller (vezeték 2014-ben) az ócska (teszkógazdaságos hw) konzol mellett. Remélem hasonló "siker" lesz, mint a bón
(egyébként van ilyen kontrollerem a pécéhez, de ezeszer inkább a vezetékmentes 360asokat használom)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz AxBattler #36 üzenetére
mert összsségében jobb minőségű a kontroller, mint a 360as (noha a bumperek borzalmasan rosszak, hiába: ms-nek nem megy a tökéletes kontroller - nem mintha a sonynak menne )
kollegám kapott "bónuszként" cégtől ilyet, próbáltam, tetszett, gondoltam a majdani one-hoz is jól fog jönni - 10 éves lettem a cégnél, ilyet kértem én is "bónusznak", de itthon a használat során rájöttem, h a vezeték nekem már nagyon nem pálya (értsd: zavar! de érthető: lassan 6 éve nyomom wireless... pár éve a fülesem is lecseréltem, egyszerűen nem kényelmes a "kötöttség")
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Óra topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Android felhasználók OFF topikja
- Gyorsan kell döntenie a Trump-kormánynak, hogy a Google eladja-e az Androidot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Facebook és Messenger
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Canon Eos 2000D fényképező gép+18-55mm Objektív
- Canon EF 75-300mm 4-5.6 III. Objektív
- Acer Nitro 5 AN515 - 15.6"FHD 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 Ti - 1,5+ év gari
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 97%, Megkímélt, Vodofone-os, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Iphone 15 Pro eladó
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - Még 21 hó magyar bolti garival! -
- Apacer AS350X 512gb SSD (2,5", SATA3)
- Új bontatlan fekete színű robotporszivó. Bepitett akkumlátor és külön elemmel is működik
- QNAP NAS TS-251+ 8GB RAM otthoni, kisirodai hálózati tároló - miniszerver HDD-k nélkül!
- Asus rog strix Intel i9 G.skill ddr5 félkonfig eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest