- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Akciókamerák
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Egérpad topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AxBattler #36 üzenetére
mert összsségében jobb minőségű a kontroller, mint a 360as (noha a bumperek borzalmasan rosszak, hiába: ms-nek nem megy a tökéletes kontroller - nem mintha a sonynak menne
)
kollegám kapott "bónuszként" cégtől ilyet, próbáltam, tetszett, gondoltam a majdani one-hoz is jól fog jönni - 10 éves lettem a cégnél, ilyet kértem én is "bónusznak", de itthon a használat során rájöttem, h a vezeték nekem már nagyon nem pálya (értsd: zavar! de érthető: lassan 6 éve nyomom wireless... pár éve a fülesem is lecseréltem, egyszerűen nem kényelmes a "kötöttség")
-
Az MS köztudottan 100 millából fejlesztette a kontrollert. Ebbe sajnos a pécés wireless teknológia már nem fért bele.
Szerintem így teljes a koncepció: ócska kontroller (vezeték 2014-ben) az ócska (teszkógazdaságos hw) konzol mellett. Remélem hasonló "siker" lesz, mint a bón
(egyébként van ilyen kontrollerem a pécéhez, de ezeszer inkább a vezetékmentes 360asokat használom)
-
Atla
senior tag
Nekem is itthon van a wireless vevő,és két darab x360-as gamepad,amit csak pc-hez használok,mivel konzolom nincs is.Na most ezek után elmennek a sunyiba,ha 2014-15,ben egy micro usb-s kábellal kell bohóckodni majd,hogy élvezhessem a jobb controllert.Gondolom az uj gamepad is Xinputos,tehát a játékok
ugyanúgy fogják támogatni a régit is az ujjat is,akkor ezek után tényleg nem értem miért nem lehet megcsinálni,hogy ugyanazzal a vezetéknélküli vevővel használhassam.
Vagy akkor adjanak ki egy olyan reciever-t ami támogatja a régieket is. -
WhiteHawk24
tag
Ez miben már mint ez? Adnak hozzá egy olyan kábelt amiből van itthon 3 felesleges?
Meg ez alapból vezeték nélküli nem? Csak géphez kell kábel. Lehet félév múlva meg kiadnak egy USB-s wifi adaptert és akkor már vezeték nélküli lesz. -
IntelKiller7
veterán
Már vártam
sokkal jobban tetszik, mint a 360 kontroller
-
alratar
addikt
Jó nekem a 360 féle is.
Ha jol értelmeztem az eddigieket, funkciónalitásban ugyanaz. A puszta kényelem nekem nem ér tízezreket. -
-
Polllen
nagyúr
Valahol valaki megint eltévedt.
Amúgy érdekes koncepció, hogy pc-hez nem lesz vezeték nélküli megoldás.
-
Cathulhu
addikt
PC-vel való összeköttetéshez hivatalosan egy olyan kábelre van szükség, amelyet az Xbox One konzolhoz adnak
WUT? Barmelyik mezei microusb-vel megy, nem is tudom melyik telefoneval hasznalom, amelyik leghosszabb volt.
-
Paul119
addikt
Mint egy falat kenyer..
Tigerclaw: +1 -
Tigerclaw
nagyúr
Fordítva is megcsinálhatnák, vagyis konzolhoz billentyűzet és egér támogatás és aztán költözhetnének az MMO-k a konzolokra.
-
Zirowe
nagyúr
Na, akkor végre beindulhatnak az olcsó kínai másolatok!
-
darvin555
tag
Milyen aron jon nem tudjatok?
-
haxiboy
veterán
Jó lenne ha nem kéne külön adaptert venni a kontrollerhez. Nekem már van itthon 2DB vezetéknélküli 360 kontroller amit kifejezetten pc használathoz vettem, illetve egy Reciever. Mivel wifi directet használ mind2 így szerintem csak driver kérdése hogy menni fog-e, esetleg a reciever firmware-t kell frissíteni (ha lehet)
-
he7edik.
addikt
Vártam ezt de ha ez is csak vezetékes megoldás akkor az x360-as kontrollert veszem PC adapterrel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FіkuszKukіsz #3 üzenetére
Kényelmesebb, normális d-pad, szebb(legalábbis szerintem) a ravaszok rezegnek, süllyesztett akksihely.
-
dtracer
tag
Hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba:
Az Xbox One kontroller eddig is használható volt PC-vel, de kizárólag kábellel. Ami valójában hír értékű, hogy a Microsoft kiad egy olyan dobozos kontrollert, amibe a két ceruza elem helyett egy Micro-USB kábelt csomagol.
-
tlac
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #3 üzenetére
ez engem is érdekel
-
Mate
nagyúr
Xbox One-hoz jár kábel? Nem csak Play and Charge Kit-hez?
A másik, hogy vezeték nélküli nem lesz belőle? Eléggé elszomorítana...
(#4) tDr1v3r: Én sem értem a dolgot. Sima micro USB kábel kell hozzá. Ezért kiadni pc verziót...
Azt hittem mellécsapna egy vevőegységet és megy vezeték nélkül.
-
tDr1v3r
veterán
Most nem azért a két fillérért, de én a telefonom USB kábelével használom a One kontrollerét PC-vel...
-
FіkuszKukіsz
őstag
És ez mivel tud többet mint a 360-as?
-
Cooley18
aktív tag
Azt nem mondhatjátok komolyan, hogy csak vezetékkel lehet majd használni?! Akinek van vevője a 360-as karokhoz, nem tudja majd azzal használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új modellt már Xbox One konzol megléte nélkül is használható lesz.
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest