Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi_mod
aktív tag
Asztalra tényleg csak nagygép alá van értelme, de kisebb teljesítményűnek is jól jön ha ölben használják. Bár láttam már olyat ami nem alulról vette a levegőt, hanem a két oldal és a "hátlap" volt a szellőzés útvonala, annál nem kellett aggódni, hogy "kigyullad" a lábad.
A ventiknek nem igazán látom értelmét, sztem bőven elegendő egy sík felület így nem záródik el egy nyílás sem alul...mint a pár hete bemutatott párnás logi. Egyszerű szép és sztem bőven elég. -
venember83
nagyúr
Mobil cucc alá minek tenni egy ekkora batár akármit? Sosem értettem ezeket a hűtőket. Normális tervezésű, normális hűtésű noti nem melegszik túl. Főleg nem asztalon, ölben pedig nem fogok alátenni egy ilyen valamit. Egyedül játékra készült notiknál lehet létjogosultsága szvsz, de mondjuk én játékra tuti, hogy nem vennék notit.
-
VINIKOR
senior tag
Ez a Logitech is jónak tűnik: [link].
-
kariad
senior tag
Látom midegyik cég ráhajtott ezekre a kiegészítőkre!!
-
^Clown
addikt
válasz
(Darkwood) #25 üzenetére
5K környékén lehet kapni CoolerMaster notihűtő(ke)t. Nagy kérdés, hogy hűt-e annyit, mint pl. ez a Zalman. Ha meg alig hűt, akkor az 5K-t sem nagyon éri meg.
-
viszta99
tag
válasz
(Darkwood) #25 üzenetére
Így van !
-
Mennyi egy ilyennek a hazai ára?
-
sNORh
addikt
jaja pöpec
-
Az enyém nem szív alulról és nem is fúj arra. És elég érdekes lenne, ha megenné az USB portjaim. Nem értem, miért onnan a tápellátás, úgysem mobil a cucc.
-
twollah
nagyúr
Kozeledik a nyar, a gyartok kezdik kidobni a piacra az uj notebookhutoiket.
-
L Balázs
tag
A lábai fixnek tűnnek, így nem valószínű, hogy az ember egyszerűen magával viheti
-
BloodRay
veterán
Szép készülék!
-
kovsol
titán
nyáron azért akkor hasznos lehet egy ilyen kütyű szerintem addigra beszerzek egyet
most direkt meglestem everestben a pontos értékeket
egész nap ment a gép ma tanultam rajta így a proci 51fok, vga 46, hdd 42 fokos alap járaton játék közben ezek az értékek kb +15 el nőnek
noti kialakítása mondjuk olyan, hogy alul csak kis lyukak vannak ahol gondolom levegőt tud beszívni és háttul középen van egy kis venti ami nyomja ki a levegőt -
negyedes
addikt
Nekem a vinyonal segit sokat. Nyaron kis terheles mellet is 52-54 volt, hutovel 40-45 fok. Procinal kevesebb eszlelheto, mivel nekem alorol szivja a levegot a proci hutesehez, a huto meg szivja a noti alol a levegot. De friss levegot kap es ezert meg azon is hut. Maga a noti nem olyan forro, plane nyaron. "Minel kisebb honek van kiteve, annal tobbet el az adatott alkatresz" - osi kinai kozmondas
.
-
golyani
őstag
hűtő nélkül:
vinyó töredezettségmentesítésnél 60fok fölött.
VGA jaték alatt 80 fölött
CPU 60 fölöttHűtővel alapjáraton a vinyó töredezettségmentesítés alatt 52-53 fok kförül megáll. a CPU-n és VGA-n pár fokot hűtött. Idle-ben pedig CPU 38 a hűtő néküli 42-höz képest, VGA Idle 44 körül a korábbi 48 helyett.
-
rsx
aktív tag
Tetszik
-
zed1983
őstag
Szép darabok...egyre több ilyen hűtőt látni
-
kovsol
titán
egy ilyen kütyű menyit számít amugy ?
nekem most a noti alapon ilyen 50fok terhelve 65-70 fok körül van -
Quiksilver
aktív tag
Jól néz ki az biztos!
-
rebugra
aktív tag
Szép
elférne itt is, a mostani már nagyon zörög
-
Alchemist
addikt
A notimhoz képest elég zajosak...
-
P00By
nagyúr
jaj
Nem hiszem, hogy ööhhmm rossz! Bár nem értek a lovakhoz
-
P00By
nagyúr
"Szépnek" szép
-
^Clown
addikt
Ez pofásabb, mint a múltkori Logi
-
P.e.t.ya.
senior tag
Pofás darab
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az NC1500 nemcsak kényelmesebb használatot tesz lehetővé, de hűt is.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Corsair iCUE H100i RGB Elite Capellix XT 240 mm
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Nyuszi HOP! Szép és Jó! Sok ventivel! DeepCool CC560 v2 üveg ablakos fekete számítógépház INGYÉ MPL
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer III 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest