- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Remélem kikövetkeztethető volt, hogy laptopot akartam írni, csak elírtam.

A billentyűzet vs nem billentyűzet dolgot nem tudjuk eldönteni. Egyelőre nem tudjuk, hogy milyen modellek lesznek. Szvsz ugyanúgy, ahogy most is, valószínűleg lesz ilyen is meg olyan is.
Egyébként, hogy te mit veszel elő, az a te dolgod - legalábbis amíg a cipzárhoz nem nyúlsz.
Megjegyzem, én is külön laptopot és tabletet használok, szóval rokon lelkek vagyunk. De a kérdés nem az, hogy mi mit használunk, hanem, hogy lehet-e piaci igény ezekre. És itt "nem hiszek" vs "hiszek" van csak egyelőre, hiszen még egy konkrét modellt sem láttunk. Egy biztos: az újabb intel procik és az arm procik TDP-je között nincs szignifikáns különbség. Ráadásul a fő áramfogyasztó nem is igazán a proci, hanem a kijelző. Egyébként, mint mondtam, a hugomnak egy ultabookja van, intel procival, 11.6-os kijelzővel, és egy "szaros" 4400-as akksival 8-9 órát bírja, kijelzőstül, processzorostul, win8 proffal. Ehhez képest jópár 10-es tabletet tudnék mondani 8000+-os akksival, amelyik nem bírja eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Megjegyzem, én is külön laptopot és tabletet használok, szóval rokon lelkek vagyunk. De a kérdés nem az, hogy mi mit használunk, hanem, hogy lehet-e piaci igény ezekre. És itt "nem hiszek" vs "hiszek" van csak egyelőre, hiszen még egy konkrét modellt sem láttunk. Egy biztos: az újabb intel procik és az arm procik TDP-je között nincs szignifikáns különbség. Ráadásul a fő áramfogyasztó nem is igazán a proci, hanem a kijelző. Egyébként, mint mondtam, a hugomnak egy ultabookja van, intel procival, 11.6-os kijelzővel, és egy "szaros" 4400-as akksival 8-9 órát bírja, kijelzőstül, processzorostul, win8 proffal. Ehhez képest jópár 10-es tabletet tudnék mondani 8000+-os akksival, amelyik nem bírja eddig.