Új hozzászólás Aktív témák

• peterk

senior tag

válasz bambano #37 üzenetére

Remélem kikövetkeztethető volt, hogy laptopot akartam írni, csak elírtam. ;)

A billentyűzet vs nem billentyűzet dolgot nem tudjuk eldönteni. Egyelőre nem tudjuk, hogy milyen modellek lesznek. Szvsz ugyanúgy, ahogy most is, valószínűleg lesz ilyen is meg olyan is.

Egyébként, hogy te mit veszel elő, az a te dolgod - legalábbis amíg a cipzárhoz nem nyúlsz. :D Megjegyzem, én is külön laptopot és tabletet használok, szóval rokon lelkek vagyunk. De a kérdés nem az, hogy mi mit használunk, hanem, hogy lehet-e piaci igény ezekre. És itt "nem hiszek" vs "hiszek" van csak egyelőre, hiszen még egy konkrét modellt sem láttunk. Egy biztos: az újabb intel procik és az arm procik TDP-je között nincs szignifikáns különbség. Ráadásul a fő áramfogyasztó nem is igazán a proci, hanem a kijelző. Egyébként, mint mondtam, a hugomnak egy ultabookja van, intel procival, 11.6-os kijelzővel, és egy "szaros" 4400-as akksival 8-9 órát bírja, kijelzőstül, processzorostul, win8 proffal. Ehhez képest jópár 10-es tabletet tudnék mondani 8000+-os akksival, amelyik nem bírja eddig.

Új hozzászólás Aktív témák