- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevin Spéci
tag
válasz
jolti05 #14589 üzenetére
Ezzel a telefonnal még nem volt rá szükségem, de más típusokkal már volt elég bajom. Az lett a végkövetkeztetés hogy én ragasztott eszközt nem szedek szét többet. Nem a kézügyességen múlik, hanem azokon az eszközökön amikkel egy szervizes pillanatok alatt rutinból összerakja. Pl. tudja mihez milyen ragasztót használjon, milyen erővel szorítózza.
Biztos meg lehet csinálni házilag is, ha játszani akar valaki ez se rosszabb elfoglaltság mint bármi más, de gazdaságilag nem éri meg, mert sok helyen lehet elbukni. Rossz minőségű kijelzőt rendelsz, nem lesz egyenletes a ragasztás, túl sok lesz a ragasztó és párásodni fog a telefon, lesérül valami menet közben, stb -
-
grafnet
Topikgazda
válasz
jolti05 #11665 üzenetére
1) Nyugodtan törölheted.
2) Passz
3) Passz. Megszokás kérdése, de én SwiftKey-t használok.
4) Fölösleges használni. Személyes adatokat nem fog törölni, csak képeket, ha talál két "egyformát".
5) Sajnos ez ilyen. Én, úgy szoktam, hogy beírok vmit (0 vagy 2 vagy a hiányzó elejét) és azt kijelölve/kiegészítve illesztem be a számot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Építő/felújító topik
- Milyen processzort vegyek?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest