Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
Nem veszem ki, mert nincs hangja. Felvenném mikrofonnal, hogy halljátok, de semmi nem lenne a felvételen, mert nincs hangja...
De nemtudom mit tépem a számat, aki tudja milyen egy minőségi ventillátor 5 voltról hajtva, az érti miért hagyom a gépben azt a nyomorult plusz ventillátort (itt tisztelet Narvalnak, ő kapizsgálja), aki meg nem, az egyszer próbálja ki, vagy igya el a pénzét, nekem8.
A leírás lényege az volt főként, hogy azok, akik googleban kutatnak egy ilyen pacific után, azok találjanak valamilyen ehető véleményt a cuccról, mert én hosszas keresgélés után csak pár külföldi, és egy magyar leírást találtam, valamint sok olyan fórumot, ahol olyan emberek szídják, akik még fényképről sem láttak, de mivel nem FSP vagy Seasonic, ezért csak szar lehet alapon gondolkodnak. Sajnos ilyen "szakiból" egyre több van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wuthering Waves
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest