- Harcmezőre termett az új GeForce driver
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
Nem veszem ki, mert nincs hangja. Felvenném mikrofonnal, hogy halljátok, de semmi nem lenne a felvételen, mert nincs hangja...
De nemtudom mit tépem a számat, aki tudja milyen egy minőségi ventillátor 5 voltról hajtva, az érti miért hagyom a gépben azt a nyomorult plusz ventillátort (itt tisztelet Narvalnak, ő kapizsgálja), aki meg nem, az egyszer próbálja ki, vagy igya el a pénzét, nekem8.
A leírás lényege az volt főként, hogy azok, akik googleban kutatnak egy ilyen pacific után, azok találjanak valamilyen ehető véleményt a cuccról, mert én hosszas keresgélés után csak pár külföldi, és egy magyar leírást találtam, valamint sok olyan fórumot, ahol olyan emberek szídják, akik még fényképről sem láttak, de mivel nem FSP vagy Seasonic, ezért csak szar lehet alapon gondolkodnak. Sajnos ilyen "szakiból" egyre több van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Harcmezőre termett az új GeForce driver
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OTP Bank topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest