Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
Quasi_modo #9211 üzenetére
Nem dehogy van baj vele. Nem írtam egy szóval sem.
-
BobTail
őstag
válasz
Quasi_modo #8853 üzenetére
(#8854) talamasca, true
-
Assdak
őstag
válasz
Quasi_modo #8389 üzenetére
Megírhatod privátba is =)
correctman: Nyilván hibafüggő, hogy megpróbálják e megmenteni az adott alkatrészt. De egy szint felett már nem kockáztat senki.
-
Assdak
őstag
válasz
Quasi_modo #8375 üzenetére
Melyik gyártó csinálja ezt meg? Tényleg kíváncsi vagyok. Bár én autóiparban tevékenykedek, de itt még egy nem biztonságtechnikai alkatrész esetében is, hibás darab esetén, az egész lot megy a kukába.
Nehezen tudom elképzelni, hogy egy már használat IMEI számú lapot, ami több helyre be van vezetve egy másik készülékbe belerakjanak újként. -
Lall
veterán
válasz
Quasi_modo #8378 üzenetére
És ebből következik, hogy...
-
Lall
veterán
válasz
Quasi_modo #8375 üzenetére
Komáromban?
daa-raa: Es a #8363-as válaszban hol latsz személyeskedést?
-
Sarlon
aktív tag
válasz
Quasi_modo #8301 üzenetére
Tegnap hoztam el a szervizből, ennyit mutat, főpanel csere után..
Nem csináltam vele semmit.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Quasi_modo #8299 üzenetére
Nem gondoltam, hogy tényleg ennyit megy. Csupán arra voltam kíváncsi, hogy állította elő a kiírást.
-
válasz
Quasi_modo #7753 üzenetére
igen de azért az áfát meg lehet oldani
, csak keresni kell egy céget aki áfanélkül / féláfával elfogadja a számlát ... Ez ma magyarország
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #7463 üzenetére
ilyen topic nem is lesz, mivel kb 50hsz-ig menne a normalis tarsalgas, aztan csak a flame.
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #7461 üzenetére
-
Blyan
félisten
válasz
Quasi_modo #5676 üzenetére
Persze, hogy nem....
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Quasi_modo #5001 üzenetére
Akkor beveheti. Pénz vissza lesz.
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #4652 üzenetére
-
kristof83
aktív tag
válasz
Quasi_modo #3900 üzenetére
Köszi a választ!
-
legiaap
félisten
válasz
Quasi_modo #3398 üzenetére
Ááhh hallod nem merem még bevállalni. Túl korai lenne. Amúgy most nem terveztem telefon vételt, mert igazából meg akartam várni a 41 MP-s WP-s Nokiát, de így alakult.
-
jagelo
aktív tag
válasz
Quasi_modo #2784 üzenetére
Valoban fakobb de a nokia meg ahogy irtad nem kicsit zavaros úlszaturált élvezhetettlen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest