Új hozzászólás Aktív témák
-
Pycee
tag
Helló!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogyan lehetne beállítani, hogy ne csak egyszer jelezze az sms-t? Néha csak órákkal később veszem észre, ha ép nem hallom, hogy jött! Van még hiányosság...
Köszi!
-
Pycee
tag
válasz
fabiandaniel #2754 üzenetére
De, valamilyen alternatíva létezik? Független fejlesztőktől, vagy bárhonnan?
-
Pycee
tag
Helló!
Nem tudjátok, hogy van e valami adatforgalom számláló program a telóhoz? Olvastam erről a Network Usage-ról, vagy más néven számláló (azt hiszem), de azt nem találom. Van egy másik appja a Nokiának, a Data Sense, de az meg nem elérhető ehhez a mobilhoz. Ötlet?
Köszönöm!
-
Pycee
tag
Hali!
Kinek, mennyit bír egy töltéssel? Mert nekem gyalázatosan keveset!
-
-
Pycee
tag
Helló mindenki!
Valaki találkozott már azzal a problémával, hogy állandóan lefagy a telefon? Ha valamit hosszasabban csinálok rajta (játék, netezés...), egyszercsak lefagy minden és semmire sem reagál! (Mintha egy digitális képkeret lenne!) Teljesen új készülék és már 2X vittem vissza a T-mobile-hoz. Visszaadták, hogy jó, de minden ugyanúgy maradt!
Most meguntam és elvittem egy hivatalos Nokia szervizbe! Mióta megvan azóta többet volt szervizbe, mint nálam!!
Kíváncsi vagyok, hogy csak nálam van-e ez a probléma?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest