Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
A214
aktív tag
Milyen adatkábel jó hozzá?
-
TCSZ
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
psg5
veterán
Van arra külön mód, hogy ha beírok egy új névjegyet akkor a microsoft fiókkal szinkronizálja azonnal és ott is szerpeljen? Vagy majd megcsinálja és kész?
-
Attys01
csendes tag
Sziasztok,
azt szeretném megkérdezni, hogy próbáltátok már a Nillkin tokot a telóhoz?
ebayen láttam és tetszik
Bár ha jól látom alul és felül nincs védelem, ha jól látom ?
-
halkow
őstag
Ez a teló hajlamos karcolólodásra?
Érdemes rá venni valami fóliát?
Gyárilag milyen fólia van rajta? -
Misser
tag
válasz
Akos2110 #767 üzenetére
Először is, csak egy összegű kifizetés esetén érvényes a kupon. Tehát a kosárba azt a konstrukciót tedd be, amelyik egyösszegű. Általában ez legalul van.
Majd lesz lehetőség a kupont beírni, még mielőtt a szállítási paramétereket kéne megadni. Tehát nyugi, nyomkodd a tovabbot a szállítási részig nyugodtan. Nincs semmi ördöngős ebben a kuponos vásárlásban. -
Akos2110
tag
Kicsit off de végül is témába vág:
Ezt a t-s kupont mikor kell beírni aki már felhasználta? Mert online felületnél már megrendelésnél tartok és még sehol nem volt olyan felület ahol lehetett volna érvényesíteni. (a másik furcsaság, hogy 990ft ír fizetendő összegként) Nem lenne olyan nagy buli alap 90ks dominos árat kifizetni. -
valti7
csendes tag
válasz
TestamentDNR #763 üzenetére
Jaja értem már.
-
-atesz-
aktív tag
Na ma volt egy random újra indulás a 735-ön. (vodás)
-
törölt tag
Gondolom out of the box nem azzal jön hanem valami korábbival.
-
valti7
csendes tag
válasz
TestamentDNR #759 üzenetére
Milyen frissítésre gondolsz? Legutóbb 09.10-én frissült azt írja nekem.
-
kovadika
őstag
Sziasztok. Telenorosoktol kerdeznem, hogy független készüléket kaptak-e?
-
TestamentDNR
aktív tag
Valaki frissitette mar a Nokia kamerat? Nem tunt utana lassabbnak? Nekem ugy tunt, de utana nyomtam egy HR-t mas miatt, es nem merem frissiteni.
Jobb barmiben a friss?
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
hodostamas #748 üzenetére
A 2. link altalanos. Ott is van, hogy "Glance is not supported by all phones. For availability, go to www.microsoft.com."
Az 1. meg eliras sajnos. :/ Aszerint headset is van a dobozban, bar gondolom ez teruletenkent valtozhat.
-
Integrale
veterán
válasz
hodostamas #748 üzenetére
Igen, pont ezt linkeltem múltkor amikor erről volt szó. Nagyon megtévesztő. Ha valaki vásárlás előtt csak ebből tájékozódik, akkor nagyot nézhet miután a kezében van a telefon.
Crytec210: Arra vagy kíváncsi, ami a nyalóka megnyomása után jobb felül a három vonal mellett van?
-
Cortana zenekereso funkciojat hogy is lehet fixre elocsalni a jegyzetfuzetebe?
mert az oke, hogy kerdesre keresi, de nem tud csatlakozni a netre (habar wifin van, de gondolom a korlatozott mobilnet a gondja, ki tudja miert) es a jegyzetfuzeteben sincs ott a menupont. -
psg5
veterán
válasz
Bandi8bácsi #744 üzenetére
Nálam 15perc youtubnàl azért màr felmelegszik. Mondjuk nem sok vizet zavar csak azt hittem kevésbé fog.
-
lorcsi
veterán
válasz
Mister_X #740 üzenetére
oké, akkor lehet csinálok egy fiókot..mert a play-ben is a gmalessel vagyok..ne legyen már akkora kavar
a wifi-vel hogy érdemes összehozni?
a routerben már hozzáadtam, a shop-ba tudtam nézelődni
de pl. a map és a drive nem frissült
valamint a routerben sem láttam az aktívan kommunikáló eszközök listájában -
Mister_X
nagyúr
-
lorcsi
veterán
tegnap megvettem én is..végre
extrem digitalban
blade 1-ről váltottam...van különbség rendesen
még csak ismerkedek a wp-vel..de nagyon tetszik
majd jövök kérdezgetni..a kijelző egyenesen csodás..és a sebessége is..
egyetlen szívás, hogy elfelejtettem, hogy ebben nani sim van
de majd hétfőn cseréltetem..a normált
hogy a legegyszerűbb a névjegyeket átpakolni?
bt-vel ?a shop használható gmailes fiókkal..vagy csak és kizárólag microshoftossal ?
-
psg5
veterán
Melegedéssel nálatok mi a helyzet? Nálam nem vészes,de azért van. Teszt alapján azt gondoltam, hogy ennyire azért nem lesz...:"különösebb melegedés mindenesetre a Lumia 735-re nem jellemező."
Jah ettől még a legjobb választásom telefon terén -
halkow
őstag
Köszi srácok a válaszokat
PFD-T ha sok időm lesz kipróbálom, és az app készítés is
Átlagos kézzel kisebb nyújtózkodással 5"-is át lehet érni simán meg lehet szokni, nekem 3,5"-után egyáltalán nem volt nagy, igaz ehhez nagyban hozzá járult a vékony forma és káva is
-
riki5511
csendes tag
Sziasztok!Pin kódot szeretnék módosítani,ebben kérnék segítséget.köszi.
-
MK VII
veterán
válasz
TestamentDNR #731 üzenetére
Hát,ha van sportoló a környezetedben aki mondjuk nem sakkozik vagy rúgja a labdát akkor tudhatod,hogy igen...
Ha sokat használja az ember a kezét erősebb fizikai feladatokra akkor az ugyan úgy nő mint a gyurmi gyurik bicepsze a teremben...
Volt barátnőm kézilabdázott.. Vettem neki egy gyűrűt és az ujjamon próbáltam mikor megvettem,mert akkora keze volt mint nekem
Szóval a válasz a kérdésedre igen! -
MK VII
veterán
Konkrétan ezzel a telefonnal nincs tapasztalatom,de 625-el van. Sztem a 4,7"-os kijelző még pont kezelhető 1 kézzel igaz néha fogás váltással,de megoldható.Mondjuk a 625 az szélesebb és vastagabb telefon volt. Ergo picit nehezebben is lehetett átfogni.
Attól azért függ,hogy mekkora ember vagy,de egy átlag ember szerintem elboldogul vele 1 kézzel. Mondom én ezt 180cm-el és 12 év versenyszerű úszás után. Nem a legkisebbek a kezeim... -
Integrale
veterán
Ez mar meg lett beszelve egyszer, hogy jott azota frissites. Miert ne telepithetne azokat elobb mint a nagy atlag?
Egyebkent, a radio nalam is szorakozott 930-on, egeszen a hivatalos GDR1-ig.
Ezt a kedvencekhez ados dolgot, hogy erted? Egyaltalan nem adja hozza, vagy a kituzott csempe nem frissul?
-
HKorn
veterán
válasz
Bandi8bácsi #723 üzenetére
Nem rossz, nagyon kímélted, vagy azért használtad rendesen?
-
-
törölt tag
Preview for Developers program. A fejlesztői accounttal rendelkezők jóval megjelenés előtt telepíthetik a következő verzióit az OS-nek hogy tesztelgessék, kipróbálják hogy fognak futni rajta az appjaik. Microsoftnál van a dologban egy olyan csavar, hogy bárki ingyen regisztrálhat az AppStudio keretein belül ahol ilyen böngészős appkészítő "varázslóval" lehet saját alkalmazást készíteni, ezzel is kicsit fel akarták turbózni a Store-t.
-
halkow
őstag
Sokszor olvastam már itt de mi az pfd?
-
halkow
őstag
válasz
TestamentDNR #685 üzenetére
A nillkin tartósabb, szebb és félig meddig ütésálló ha nem tévedek
de talán jobb lenne a flippes nillkin tokot vennem (sparkle) a fóliák, védő üvegek úgyis össze karcolólodnának előbb-útobb az ember zsebében akkor meg már mindegy lenne ha duplán védeném a kijelzőt, és fóliát se kellene évente cserélni
nemde?
-
hroberto
veterán
[link]
Ez már nem rossz ár. -
TCSZ
senior tag
Ez a készülék már nem kicsi szerintem. Mennyire 1 kezes? Vagy már inkább csak 2 kézzel lehet biztosan tartani? Főleg úgy kérdezem, hogy valami masszívabb lippes tokot is szeretnék hozzá venni. Köszönöm a felhasználók válaszait!
-
forest_ns
tag
Köszönöm a válaszokat. Nagyjából ezeket tudtam/sejtettem. Szerencsére nem sok helyen árulják két évnél kevesebb garanciával, de azt kevés helyen tüntetik fel, gyártói-e.
Nekem még nem kellett gariztatni telefont, remélem ezután se, mert bármilyen garancia legyen, egyik sem kellemes. -
psg5
veterán
Youtube videotól azért egy picit felmelegedett a teló. Ez normális? Bár igen hamar visszahült.
-
Ugy erzem, tavozni fogok a pfd-s felhasznalok kozul, a kedvencekhez nem adja hozza a kepeket
meg hasonlo aprosagok, kezdve a radios modul random osszeomlasatol.. Erdekes
-
psg5
veterán
Jogszabály szerint bárhogy hívjátok/hívják a boltok 1 év kötelező jótállás terjed ki a telefonokra (10.000.-Ft vételár felett). A Nokia saját "garanciája" (mondjuk garancia szót amúgy sem ismer a jog) meg azt mondja, hogy a vásárlástól számított 24 hónap.
NO ez azt jelenti, ahogyan a legtöbb gyártó/forgalmazó nagy kegyesen eljátsza, hogy van rá két év gari, aztán közben pedig az egy év az amúgy is kötelező, ha nem is mondják ki, a +1 évben meg ahogyan írják korlátozott jótállás vonatkozik, ami nem egyezik a kötelező jótállással. Erre azért érdemes figyelni, mert 1 éven belül szinte biztosan megpróbálják eljátszani, hogy korlátozott a jótállás hisz az van a "gari jegyben" közben pedig teljes körű jogszabályszerinti jótállás van rá az első évben.
Ez nem Nokia vagy szolgáltatófüggő, főleg elektronikai eszközöknél játszák meg a forgalmazók...
Olyan hogy gyári garancia meg nincs, csupán az új PTK szabályozza új elemként a termékszavatosság megnevezést, mellyel közvetlenül a gyártóhoz is fordulhatunk, de az már más tészta. Valamint Uniós szinten kezelik a gyártók páneurópai meg tököm tudja milyen hülye megnevezéssel a "garanciájukat".
Ja és hogy még érdekesebb legyen minden telefonra amúgy is él a 2 év szavatosság csupán ha hibás a vevőnek kell 6 hónap után bizonyítani, hogy gyári eredetű a hiba és az eladónak azonnal felelnie kell érte.DE a legtöbb komoly gyártó/forgalmazó és aki szeretne továbbra is ügyfeleket és korrekt módon valós jótállásba beleférő hibával megyünk be, biztosan rugalmasan kezeli a problémát, ez is tuti.
-
forest_ns
tag
Miért hangsúlyozza ki mindenki, hogy "gyári garanciával"? Lehet másképp venni újonnan? És ha igen, annak mi a hátránya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest