Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
halkow
őstag
csak nekem szurt szemet hogy a 735 amoledje egész szép mondhatni élethű színeket használ az galaxy s3,s4-nél sokkal szebb nem tudom miért csak próbaszinten nyomtam ezeket
-
halkow
őstag
Egyre jobb a kékeknél a 735ára 66k nagyon best buy
-
halkow
őstag
nálunk is kirakták a lumia 735-öt a telenorba élőbe sokkal szebb, a kijelző csodás( örűlök hogy nem ips)a teló nagyon gyors,és úgy össze van rakva hogy unibodynak hiszi az ember, a szürke hátlap is nagyon passzol hozzá, és egyszerűen sugalja a minőséget ahogy kézbe veszed...
tutti beszerzek egy ilyet bőven megér 68k-t
A droidból és a gatyi műanyagból döcögésekböl már elegem van ...
nagyon eltalálta ezt a telót a nokia vagy a ms az s2,s3,s4 nem ébresztet bennem ilyen birtoklási vágyat puszta kiprobálástól
-
halkow
őstag
Ez a teló hajlamos karcolólodásra?
Érdemes rá venni valami fóliát?
Gyárilag milyen fólia van rajta? -
halkow
őstag
Köszi srácok a válaszokat
PFD-T ha sok időm lesz kipróbálom, és az app készítés is
Átlagos kézzel kisebb nyújtózkodással 5"-is át lehet érni simán meg lehet szokni, nekem 3,5"-után egyáltalán nem volt nagy, igaz ehhez nagyban hozzá járult a vékony forma és káva is
-
halkow
őstag
Sokszor olvastam már itt de mi az pfd?
-
halkow
őstag
válasz
TestamentDNR #685 üzenetére
A nillkin tartósabb, szebb és félig meddig ütésálló ha nem tévedek
de talán jobb lenne a flippes nillkin tokot vennem (sparkle) a fóliák, védő üvegek úgyis össze karcolólodnának előbb-útobb az ember zsebében akkor meg már mindegy lenne ha duplán védeném a kijelzőt, és fóliát se kellene évente cserélni
nemde?
-
halkow
őstag
Lenne még két utolsó kérdésem —>
- Ti milyen telefont használhatók ez előtt?
- milyen érzés Androidról WP-re vagy(esetleg ios-ról) wp-re váltani?
-
halkow
őstag
Ebayen Szégyen hogy csak a legolcsóbb s line gel tok az egyetlen ami teljesen körbeveszi a telefont...
Terped glasst egyből találtam 1755ft szállításal
A nillkin tok is egész pofás csak kihagyták alul és felül is védelmet csak tudnám miért
-
halkow
őstag
Sziasztok ismét jelentkezem!
Sikerült elolvasni 566hsz-t és megtudni hogy nagyjából elégedettek vagytok a telóval kapcsolatban, megtudni ezt azt a hátlapokról, a jó minőségről, az amoled előnyeiről +kinek mi én ips-ről fogok majd váltani aminek a színei feketéi nem a legjobbak betekintést szöge sincs olyan jó mint egy amolednek....
Előzmények : korábban már találkoztam a wp 7,5-8al (lumia 610,800,520)5-10perces szinten és majdnem lett egy 520-am is baromira teccet is de kevéske alkalmazások miatt is meg valahogy mindig lebeszéltem önmagam és mások is a dologról még túl korai belevágni stb.
Fél ével ezelőtt délután hirtelen megelégeltem 2,5 év után a 600mhz - es Alcatel onetouch 990-et és megrendeltem egy 59k-s gyakorlatilag 8x erősebb( v. Több) Alcatel onetouch idol 2s-t amit 2-3 napig jónak igérkezett aztán a hibák sorra jelentek meg és minőségileg is a legnullább volt amit valaha tapasztaltam és a szervizt is megjárta de azóta se javultak a problémáim szóval adottak a lehetőségek egy esetleges cserére de mégis mi legyen?
s3 neo? "A mátrixban ragadt" de elég volt 4xx hsz-t elolvasni a xar minőségről a sporolásról, melegedésről stb.hogy végképp nemet mondjak
LG G2 is szóba jött ha januárig várni tudnák akkor + 54k-t kéne rá fizetni, de ott erősen tartottam attól hogy a kíjelző nekem is besárgulna...
note 4 is szóba jött de ammire össze tudnék kaparni annyi pénzt addigra már a 6-os szériát taposnánk
Későbbiekben bukantam rá a 735-ös tesztjébe nem fogot meg elsőre( egyébként az idol 2s is így kezdődött) aztán méregettem ár/érték/minőség alapján és végül ez lett a befutó
" avagy egy új korszak " +13k-t kellesz rá dobnom...Későbbiekben szeretnék kérni majd tanácsot mire figyeljek oda de ezt majd csak akkor ha a kezemben lesz
-
halkow
őstag
Sziasztok gondolkodom egy ilyen teló vásárlásán vagy egy s3-neo? Szerintetek melyiket válasszam előny hátrány
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest