Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wendelke
aktív tag
A gyári böngészőnek van alternatívája? Az áruházban nem találtam semmit ami jobb lenne. Illetve ékezetes billentyűzetet lehet rá varázsolni? Azt már megszoktam és szerettem.
-
törölt tag
1: Szerintem a kapcsolatokban nézelődj valamit. Adj születési dátumot az embereknek és akkor ha engedélyezed bekerülnek a naptárba. Facebook ismerősök pl. bekerülnek.
2: Kamera alatt? Ilyenről még nem volt szó, eddig csak a sarkokat emlegették.
3: Ez fura. Nem csak a navigombsor?
4: Szerintem nem kell vissza gombot nyomni miután letetted. -
juc87
újonc
Sziasztok! Én is vettem egyet ...Ő az első okos telefonom
Lenne pár kérdésem:
1: Hogy tudok a naptárba születés napot beírni h minden évben jelezzen aznap és azt is írja h épp hány éves az a személy?
2: normális hogy a hátlapon ha megnyomom picit a kamera alatt ropog a hátlap?
3: van olyan hogy ha netezek és egyszer csak gyengébb lesz a kép erősség mintha átkapcsolna csökkentett módra
4:ha telefonálok és leteszem mindig meg kell nyomni a vissza gombot és aztán lezárni? -
DxxD25
tag
végre meg van a telefon, kedden megvettük személyesen.
telenor üzletben mondta a nő, hogy 5 ezer Ft feltöltés eseten az ára egy ezressel kerül csak többe, így hát nem volt kérdés +6x500 megabyte net, legjobb üzlet.
eddig rossz tapasztalatom nincsen, csak jókat tudok mondani a telefonról. de lenne egy kérdésem. a PIN kódot hol kell megváltoztatni? kerestem mindenhol, és hát sehogy sem jövök rá.
köszönöm a segítséget előre is! -
szalabzs
tag
Az normális szerintetek, hogy a telefonon a Google mailemben nem tudok dokumentumot csatolni, csak képeket?
-
szkuvi
tag
Ha kicsit megnyomkodom a telefon bal felső sarkát, érzem hogy egy kis hézag vagy a telefon és a hátlap között. Ez nálatok is így van?
-
btudos
nagyúr
válasz
Darellus92 #1977 üzenetére
Szep fantazianev, attol az meg IPS.
-
Tamás34
senior tag
Jut eszembe, hol kell kikapcsolni, hogy automatikusan frissítsen appokat, illetve telefon szoftvert?
köszönöm!
-
andikaaa
aktív tag
Másnak is volt frissítés? Még nem tudom, hogy mi változott tőle, de pl. települt egy Árfolyamok és egy Távirányító nevű app.
-
válasz
kutitomi73 #1974 üzenetére
a gépen lefutattam rajta egy töredezettmentességet
Nem egy lemez/fájlrendszer ellenőrzést? Egyrészt a flash alapú tárolókon nincs értelme a defragnak, másrészt a töredezettségmentesítés nem javít, sőt adott esetben ront a fájlrendszer hibáin.
-
Holnap szerintem megkerdezem egy nokia care-ben, de addig is hatha valakinek mar van infoja..
Mennyi lehet csereltetni a kamera elotti vedouveget? -
kutitomi73
aktív tag
válasz
kutitomi73 #1960 üzenetére
Válasz a saját bejegyzésemre:
Csak azért írom le hogy más is tanuljon belőle!Májusban vettem egy 625-öt.Az első WP-m volt.Tettem bele egy 3éves Kingstone 32Gb-os kártyát a WP-re formázva ( előtte androidos voltam).
Augusztus környékén a 625 csinált olyat hogy napi 3x autómatikusan kikapcsolt.Gondoltam egyet és eladtam a telót.Miután eladtam, utánna néztem és a fórumon írták ez kártya hiba. Vettem egy Droidot, és nem is foglalkoztam a kártya gonddal.( gondoltam hülyeség , mert a droidban működik). A droidot eladtam mert elegem lett a fagyásból és az akku zabálásból ( pedig ezek a hibák miatt váltottam WP-re,amit nem bántam meg).Most egy 730 van és volt olyan hogy nem tudtam hívni mert lefagyott a teló és engem sem tudtak hívni, amíg nem csináltam egy újraindítást.( betettem a régi 32 Gb-os microt WP-re formázva).Ma reggel kivettem mert eszembe jutotott a régi 625 fórum (a kártya a hibás) és képzeljétek megszünt a hiba a 730-on ( nem fagy és tudnak hívni)!!!Csak kárzta gond volt, pedig betettem kártyaolvasóba és a gépen lefutattam rajta egy töredezettmentességet, nem volt vele gond!!.
Gondoltam megosztom,hogy ha belefuttok ilyen hibába!
REMÉLEM TANULSÁGOS VOLT! -
kezman
őstag
Meg kell állapítsam a IPS a fasorba sincs amOled-hez képest, a céges LG F6-omat ma a napsütésbe csak akkor láttam ha kerestem egy árnyékos helyet, a 735 meg simán hunyorgás nélkül , már ezért megérte
Pedig IPS se kutya
-
-
Sziasztok.
A kérdésem az lenne,hogy MHL,OTG funkciókat tudja-e és ha nem,van-e olyan Lumia,ami képes rá?
Vagy létezik olyan alkalmazás,amivel a letöltött fájlokat,pl.videó,át tudom vinni a TV-re,vagy usb-re?
Tetszik a teló,ez is szóba jöhetne.... -
-
Devas
őstag
Na akkor egy kis közérdekű közlemény. Akinek problémái vannak az érintéssel kapcsolatban (néha nem azt csinálja a telefon amit szeretnénk), az vegye vissza az érintésérzékenységet magas-ról normál-ra! Ettől elméletileg megszűnik a probléma.
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy 730-am van és egy Telekomos kártyával használom(kártya új Nano SIM+adapter).
Csinál olyat a telom hogy hívni szeretnék és lefagy,megszakítani sem tudom a hívást!Aksit ki kell vennem.Visszarakom és akkor meg jönnek az smsek hogy nem értek el már egy órája.
Mi lehet a gond?
Így van beállítva a teló: -
szalabzs
tag
8 óra alatt 3%-ot ment le az akku lezárt képernyővel. Mit gondoltok, ez jó?
A vissza gombot nyomtam hosszan es kileptem a futo appokbol.
Az akkumulator használatnál minden le van szedve háttérben futásról.(majdnem)
-
sohi83
tag
Az miért lehet, hogy a zenelejátszó nem látja a music mappába (SD-re) másolt zenéket? Egyet sem... Fájlkezelőben viszont látszanak és mindet le is tudom egyesével játszani...
-
szkuvi
tag
nekem is hasonló a problémám, de a fényképek-ben sehol sem találom a "..." beállításokat. Bár lehet hogy csak én vagyok a béna
-
smrJoe
tag
válasz
germinator66 #1938 üzenetére
Ezt érdemes megvenni hozzá egy jó minőségű fólia is jár vele!
-
A214
aktív tag
excelben új sor beszúrására van lehetőség?
-
vrmus
csendes tag
A fényképek csempén állandóan egy adott fénykép látszódik, annak ellenére, hogy törölve lett.
Hogyan tudnám eltüntetni?
-
szkuvi
tag
válasz
germinator66 #1938 üzenetére
Ilyen tokom van, csak feketében. Tökéletesen passzol rá.
-
cellpeti
nagyúr
milyen jó kamera progit ajánlotok, mondjuk az alap se tűnik rossznak
-
Mindkettőnek van ingyens "demo" módja. Ezeken kívűl van még az rdio, ... de ingyenest nem ismerek. + Nekem a Deezer bele van építve a csomagomba.
-
Gainka
őstag
Hali
Samu az az androidrol valtottam es nagyon tetszik elvagyok vele nagyrészt boldogulok is, a sok videó es olvasgatás ...
De azt viszont nem tudom hol kell be allitani hogy a böngésző ne mozduljon ha elborítom oldalra a telót?Jo oke ez is megvan csak ugy atszaladtam rajta hogy felre ertelmeztem mert ügye forditva irja. Elforgatas gátló
-
zazumisi
tag
Viszlát kedves fórumlakók!
Úgy alakult, hogy nem volt hosszú az WP-s korszakom idén sem.
Pedig a telefon nagyon ott van, csak sajnos a fránya skype és viber többször is csúnyán megviccelt az értesítések elmaradásával. Nem lenne olyan katasztrofális ez sem, ha nem pénz múlna időnként azon, hogy 12-16 órával később jelzett több esetben is.
Így aztán visszament a T-hez, és a fekete pénteki akcióban jött helyette egy 5C kicsit olcsóbban, mint amennyiért ezt is kaptam.
Őszintén szólva kicsit szomorú vagyok, mert nagyon megtetszett a telefon, a kijelzője brutálisan jó szerintem, a kamerája is nagyon ott van sötétben villanó nélkül is. -
keszi1991
tag
Sziasztok! Nem tudom h én állítottam el valamit v a frissítés miatt van de az értesítési sav(idő aksiszint hálózat) mindig latszik kezdokepernyon ami eddig nem eléggé zavar most.vki tud ebben segiteni?
-
Joci42
tag
Sziasztok!
Támogatja a telefon az OTG-t? Hasznos lenne ha útközben rá tudnék dobni egy pendrive-ot. -
Wendelke
aktív tag
Valami tok engem is érdekelne, főleg olyan, ami övre fűzhető. Régóta így használom a telókat, de a 735-s már nem megy bele a korábbi gyöngyvászont tokba, amibe még belefért a 4"-os Samu.
-
kezman
őstag
A fólia szvsz nem annyira fontos, de milyen tokot használtok, az viszont előnyös?
-
MK VII
veterán
Épp egy korábbi hsz-emben feszegettem ezt a dolgot... Vicc ami Magyarországon van... Teljesen hülyének nézik az embert.. Bár az ilyen move-okhoz hülye ember is kell, anélkül nem tudnák megcsinálni és mivel birka nép a magyar ezért meg is teszik velünk. Gátlástalanul kihasználják a fogyasztókat annak ellenére,hogy amúgy is a béka segge alatt van a gazdasági helyzetünk.. Fejlettebb jobb gazdasági helyzetben levő országokban ezt nem, vagy csak elvétve csinálják. Pedig ott még meg is tudnák fizetni a külön tartozékokat..
-
-
szkuvi
tag
Sziasztok!
Ismertek a Spotify-hoz hasonló online zenelejátszókat?
-
pappjoci13
csendes tag
Sziasztok csatlakoztam a 735 userek közé....
520-ról váltottam.....
-
batukán
csendes tag
sziasztok!
azt hogy lehet megoldani wp-n, hogy egy dokumentumot közvetlenül a kezdőképernyőről elérjek?
vagy egy mappát, amiben a napi szinten használt dokumentumaim vannak? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Milyen házat vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Windows 11
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest