-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaktusz92
tag
Sikerült megrepeszteni a kijelzőt, kép van de nem reagál semmire, érintőgombok se. Láttam hirdetéseket 12ezerért javítják, Nokia szervizben mennyi lenne?
-
Kaktusz92
tag
Ha letöltök pl egy word fájlt akkor kiírja, hogy mentve ide : Letöltések. Ezt hol találom? 😃
-
Kaktusz92
tag
Amikor kijött a t-mobilos 8.1, egyből felraktam a telefonra, utána csináltam egy hard resetet. Több hibát is észleltem már: beágyazott videóknál szeret befagyni, néhány weblapnál kifogy a memóriából és kilép, legutóbb meg a képen látható hibát hozta össze: befagyott egy oldal az explorerben, lezártam, feloldottam erre ez fogadott. Érdemes megpróbálkozni vele a t-nél? Még bőven garanciás.
-
Kaktusz92
tag
Nektek nem csinálja azt a telefon, hogyha egy eléggé összetett weblapot nézegettek , akkor fogja magát és kilép? Pl. a corvinmozi.hu oldalon fél percig se tudok böngészne mert kilép ez a fos. Fölraktam a UC browsert, az is kilép memóriahiányra hivatkozva. Videók nézése közben is gyakran előfordul, manapság imádkozok, hogy egyáltalán normálisan tudjam használni.
8.1 előtt is csinálta, utána meg hard resetet is csináltam, de nem változott. semmi.
-
Kaktusz92
tag
Üdv. Amikor bonyolultabb weboldalakat nézek, gyakran kilép az explorerből, vagy újraindul. De van hogy az ulloi129.hu olvasása közben, pedig az nem egy összetett oldal. Nem hiszem hogy az akku érintkezők mert meg se mozdul a kezemben. December óta megvan, hard reset még nem volt egyszer se. Az segítene?
-
Kaktusz92
tag
Hali. Az előbb nagyban netezek, amikor a képernyő elsötétült és pár másodperc után egy nagy fehér felkiáltójel jelent meg. Ujrainditottam, most működik. Ez miacsuda volt?
-
Kaktusz92
tag
Üdv. freemail-es címet, hogy tudok hozzáadni a telóhoz? Egy gmailos van eddig, azon szépen jönnek az üzenetek, de mivel inkább a freemailosat használom, mert nagyon rég megvan szeretném hozzáadni. Válaszokat előre is köszönöm!
-
Kaktusz92
tag
Üdv! A tárterület ellenőrzés alatt van egy olyan, hogy ideiglenes fájlok. Nekem ez most 202 mb. Hiába megyek rá, hogy törlés, csak egy-két mb-ot töröl belőle. A másik meg az egyéb fájlok. Az 537 mb. Ezt se lehet törölni akkor gondolom. Ez a netezéssel jön össze?
-
Kaktusz92
tag
válasz
juve600 #12443 üzenetére
Érdekes. Én a 2004-es sim kártyámat bevittem a budaörsi t-mobilba ott nem volt cseresim, de méretre se tudta vágni, mert állítólag túl nagy az a része ami csatlakozik. Átmentem allee-ba ott még papírt se kértek tőlem, pedig nem is az én nevemen volt a kártya, és kicserélte 1 perc alatt, ingyen. Szó se volt pénzről.
-
Kaktusz92
tag
Üdv. Van egy 3 éves lg töltőm, amire az van írva, hogy INPUT 100-240 V 50/60 Hz 0,2 A. OUTPUT 5,1V 0,7 A
Ezzel is tölthetem a telefont? -
Kaktusz92
tag
Üdv. A rádiót ki lehet valahogy hangosítani? Mert ha bedugom a fülest csak azon engedi, nem találok kihangosítás opciót.
-
Kaktusz92
tag
Üdv. Hold érdemes rá kijelzővédő fóliát venni? Ami nem túl drága és rá is rakják nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest