- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devas
őstag
Hangposta kikapcsolása a T-mobile (Telecom) esetén:
1430-as számra kell küldeni egy SMS-t (ingyenes), a következő szöveggel:
-hangposta
Ezt követően kapsz egy üzenetet, hogy sikeresen kikapcsolták. Lehet fontos, hogy ne kötőjelet írj a szó elé, hanem minusz jelet. A minusz jelet úgy találod meg a virtuális klaviatúrán, hogy átváltasz szám nézetbe, majd lapozol egyet jobbra a nyílacskával. Én ma kapcsoltam ki, gondoltam leírom, hátha nem boldogulsz (nem volt egyszerű nekem sem).
-
patex1983
őstag
Hangposta kikapcsolása:
Igen, ezzel én is szívtam. A telefonon kikapcsoltam és visszakapcsolt.
A megoldás, hogy felhívod a szolgáltatód ügyfélszolgálati számát és ott kikeresed a menürendszerben a hangposta szolgáltatás lemondását. Utána már jó lesz.
Vodánál az internetes fiókodon keresztül is lehetőség van a szolgáltatások ki-be kapcsolására. Ez kényelmesebb.Szerk.: Ja és kicsit más téma:
Ma reggel nagyot kellett csalódnom a telefonban... Éjszaka fogta magát és csutkára lemerült, aminek egyenes következménye, hogy nem ébresztett-->elkésett az asszony is, meg én is a melóból...
Éjszakára mindig repülőgépes üzemmódra kapcsolom, 25%-os töltöttségű volt akksi, amikor ez tegnap este megtörtént. Azért nem féltem tőle, hogy esetleg lemerül, mert már többször volt ugyanígy és másnap reggel még pár percet wifiztem is rajta, aztán melóba jövet zenehallgatás és idebenn raktam töltőre.
Most meg fogta magát és lemerült...Azért ez bosszantó. Nem kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest