- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Over567
aktív tag
Na állandóan csesztet a naptár a szülinaposokkal. Ki lehet valahogy kapcsolni ezeket az értesítéseket?
-
törölt tag
-
zseko
veterán
válasz
#58000384 #32996 üzenetére
és (#32995) ghost364, köszi. Nem tudom használ-e egyáltalán live fiókot... (bár valami biztos van, mert mintha tettünk volna fel neki programokat és ahhoz kell ugye.)
Úgy tudom a képeket lementette, sms-ek szerintem nem érdeklik, telefonszámok is azért, mert némelyiket nehézkes újra megszerezni.
Azt gondoltam van olyan progi mint a régi pc-suite.
Köszi, beszélek vele. (bár szerintem nem is emlékszik a felhasználónévre és a jelszóra)
Az az ~1500Ft-os digitizer megérné?
-
törölt tag
Ha nincs jelszó rajta, akkor csak rá kell dugni gépre, és a fájlokat át lehet másolni róla. A telefonszámok a felhőben vannak (people.live.com), kártyára nem menthetők. Az SMS-ek és beállítások a biztonsági mentéssel felkerülnek a felhőbe (érintés nélkül nem megy), de ahhoz csak egy másik WP-s telefon férhet hozzá.
Lehet, hogy egy vaskos tok kellett volna? -
zseko
veterán
üdv, munkatársam kissé összetörte a képernyőjét a telefonnak. A kijelző működik, csak az érintéseket nem veszi. Hogyan, mivel lehetne lementeni róla a dolgokat, elsősorban a telefonszámokat? Már másodszor töri össze
, 15e-ért javítanák neki, így inkább vesz egy 'butafont' 15e-ért (nokia 225...).
Láttam itt a ph'-n hogy javítják, aztán találtam ezt, ennyiért még kicserélem én is, ha már úgyis kidobásra szánta a telefont. -
19 lala 61
csendes tag
Uraim !Ma a Lumia 520- som relatíve gyorsan lemerül,ami nem biztos hogy baj,de a baj az hogy nagyon nehezen töltődik.Mi lehet a gond ,eddig még hasonlót nem csinált.Előre is köszönöm ha megtiszteltek a válaszotokkal!
-
-
mdraco
őstag
válasz
Namelesske #32984 üzenetére
Na ki lesz, aki felrakja az 520-ra?
Nekem se ártana új soft, utóbbi időben egyre többször elfelejt elaludni a kijelző. Lehet ezúttal próbát teszek a Preview-al. -
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Segítő választ szeretnék kérni. Van egy telefon ami nem reagál az érintésre. Külsérelmi nyom nincs a készüléken. A belseje is olyan tiszta mintha új lenne. Járt már valaki így? Vagy volna valakinek valami ötlete, hogy mitől lehet ez? Nem saját készülékről van szó.
Köszi előre is! -
Namelesske
addikt
"Ma este 19 órától letölthető a Windows 10 Mobile 10136-os kiadása. A kiadott verzió telepítője azonban nem tökéletes, ezért a telepítés befejezésénél vigyázni kell, különben már lehet is újra flashelni a Nokia Care Suite-tal. A hibát a következőképpen magyarázta el Gabriel Aul:
A telepítés végén a Zárképernyőn nem látszik majd a dátum és az idő, és úgy fog kinézni, mint ami kifagyott. Tessék türelmesen háradőlni a székben – egy idő után megjelenik a dátum és az idő. Ekkor a Zárképernyő feloldható lesz. Hiányzik egy telepítés utáni migrációs képernyő, amin az szokot az megjelenni, hogy az adatok migrálása éppen hol tart. Aki türelmetlenkedik és újraindítja a telefont, vagy a Zárképernyő feloldásával próbálkozik idő előtt, annak meggajdulhat a telefonja, szóval csak türelem, hagyjuk hogy a frissítés tegye a dolgát.
Ezt tessék figyelemben tatani, nehogy sikerüljön pórul járni... "[link]
-
oszy
veterán
Melyik a legújabb verziójú windows amire frissíthető a készülék?
-
Papix
tag
Sziasztok!
A takarékos üzem módot megnyitja ugyan, de ha meg akarom nézni, hogy mely alkalmazások futnak a háttérben onnan kidob. Soft reset volt, akku ki-be megvolt. Csináljak szerintetek egy HR-t?
-
törölt tag
válasz
StarKiller89 #32977 üzenetére
Általában az zavar be, igen. Olcsóbb levenni a fóliát, mint szervizbe vinni a telefont.
starr: Nyugodtan használhatja egy kártyával is.
-
starr
őstag
Sziasztok!
Két éve megelégedéssel használom az 520-ast.
Most a feleségem gondolkodik egy 640-ben, de csak Dual Sim-eseket találtam függetlenül.
Okozhat-e bármilyen problémát, ha csak egy simkártyával használná?
(Boccs az off topic-ért!) -
törölt tag
válasz
StarKiller89 #32974 üzenetére
Van fólia a kijelzőn?
A duplakopp sem működik, ha azt érzékeli a telefon, hogy takarásban van (hogy ne lehessen zsebben feloldani).
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok
pár hónapja vacakol a telefonom fényérzékelője, automatára van állítva a fényerő, és valamiért amikor feloldom a telefont szinte alig kap világítást a telefon kijezője, alig látni.... ilyenkor törlök egyet a fényérzékelőn, újra feloldom a telefont és ezek után jó, de rengeteg alkalommal eljátsza ezt mostanában... mi lehet a baj? valamint amikor telefonálás közben a fülemhez rakom a telefont, majd onnan elveszem, akkor is általában fekete marad a kijelző, nem jön vissza a kép...
más: gyakran mikor a zsebemben van a telefon, a koppintásos telefon feloldás nem működik, egyszerűen nem érzékel semmit, csak az oldalsó gombbal tudom felébreszteni a telefont, ez csak akkor fordul elő mikor a zsebemben van a telefon, de korábban ezzel se volt semmi probléma hiába a zsebemben volt... kezdi megadni magát a telefon vagy mi lehet a baj??
-
törölt tag
válasz
Over567 #32972 üzenetére
Hát a normális az relatív, van olyan, akinek ez nem az
Inkább átlagos. A töltésnél elvileg az annyit számít, hogy milyen gyorsan töltődik az aksi, de több telefonnál láttam, hogy másik töltővel pl. megbolondult a töltés ideje alatt az érintőkijelző. USB-n gépről töltve 500mA-rel tölt. A lényeg az 5V, a telefon meg olyan tempóban fog tölteni, ahogy tud. Itt már írták többen is, hogy másik töltőt használnak, esetleg keress a hozzászólások között. Nekem nincs más töltővel tapasztalatom, így semmit sem tudok garantálni.
-
Over567
aktív tag
válasz
#58000384 #32971 üzenetére
Értem köszi. Akkor teljesen normális az idő amit bírt
Kezdtem meg ijedni itt hogy valami nincs rendben. Egyébként bármilyen töltővel tölthetem? Olvastam valahol hogy nem mindegy mennyi amperrel tölti a telót túl is terhelheti az akksit meg stb. Csak mert van egy Motorola töltőm amit nem használok és ebbe meg jó tölti is ilyen és akkor már ezt használnám nem az usb-s dugosgatós változatot
-
törölt tag
válasz
Over567 #32970 üzenetére
Igazából nem baj, ha a helymeghatározás be van kapcsolva, akkor csak néhány app próbálja használni időnként. A BT sincs használatban, ha nincs semmivel sem párosítva és kapcsolatban.
Ha netezel, játszol és mellette azért telefonálsz is, akkor az esti töltések normálisak. Az már jó, ha reggeltől estig bírja. -
Over567
aktív tag
válasz
#58000384 #32969 üzenetére
Értem köszi a hosszú választ. Hát most még sokat használgatom Így naponta töltenem kellett de hát érthető mivel most jutottam hozzá aztán bütykölöm még
Navigáció azt hiszem ki van kapcsolva ha az a hely meg határozással egyenlő. Most akkor jobban bele bújom magam és ráállok hogy mi az ami ette. Köszi a tippeket.
-
törölt tag
válasz
Over567 #32968 üzenetére
Készenléti módban mindent kikapcsolva, hozzá sem nyúlva 3-4 napot bír(hat), fél óra netezéssel, ugyanennyi videóval és kis játékkal 24-32 órát, mobilnettel és több netezéssel 20-22 órát, sok videóval/játékkal 16-18 órát, GPS-t használva 3-4 órát. Ebben telefonálás nincs, meg mobilnet is óvatosan, mert attól is függ, hogy mennyit telefonálsz és az adótornyok hol vannak, mennyit kell keresgélnie, stb. Ezek a számok mindenkinél eltérőek lehetnek, kivéve a navi, az másnál is ennyire meríti, de kb. ennyire lehet számítani.
A takarékos üzemmódban láthatod, hogy mik fogyasztják a legjobban az aksit, ott egy-egy appot kijelölve tudod kikapcsolni, hogy futhasson a háttérben. Ha nagyon merül, akkor kísérletezz kicsit, hogy kiderítsd, melyik app az oka (vagy hogy nagyon sokat használod, akkor meg érthető).
-
Over567
aktív tag
Teljesre feltöltött aksival kb mennyit kellene bírnia a kicsikének? Átlagos használat mellett ami kb 1 óra játék vagy netezést jelent nálam (wifivel) Illetve ha van valami ami zabálja nagyon az akksit akkor azt hol érdemes kikapcsolni.
-
Over567
aktív tag
Na csak hogy ismét legyen 1 kérdésem. Telenortol kaptam hogy sms-t hogy " a tarifacsomagba foglalt adatforgalmat kizárólag az online APN kiválasztásával tudom igénybe venni. " Mit kellene tennem most?
-
törölt tag
A folyamatos kikapcsolás könnyen lehet attól, hogy rosszul érintkezik az aksi. Próbáld megpiszkálni az érintkezőit finoman, vagy ékeld ki egy papírdarabbal.
A HR törölni fogja az appokat is, így ha azok nem mentenek felhőbe, akkor a beállítások és egyebek elvesznek.
A gmail-re szinkronizálást elvileg magától megcsinálja a telefon, ha az az elsődleges fiók (bár olvastam, hogy mivel a Google már régen megszüntette az ActiveSync-et, ezért macerás dolog lett, de nem tudom, én sosem szinkronizáltam arra).
-
oszy
veterán
A feleségem 520-asát szeretném "újrarakni". Természetesen minden adatot szeretnék lementeni róla. A legfontosabb, hogy a telefonszámokat (az fb adatokat nem) szeretném szinkronizálni a gmail fiókjával és a Runtastic program minden rögzített adata megmaradjon. Lehetséges ez?
Iphone-nál egyszerű, de WP-vel még nem csináltam. Ez az egész folyamat azért lenne, hogy alapra lenne majdnem minden állítva.
Sokszor kikapcsol a készülék úgy, hogy észre sem veszi, mert csak az asztalon pihen. De le is szokott fagyni neki.
Köszönöm!
-
Over567
aktív tag
Köszi a tippeket. Idáig a Jetpackos nagyon bejön
Monster GO! néha bekead főleg amikor sokan vannak a pályán de az is jó játék.
-
törölt tag
válasz
wetomi #32954 üzenetére
A WP nem tárol kártyán számokat, így arról csak importálni lehet. A kártyacsere után az email-fiókból majd újra szinkronizálja őket (oda automatikusan felkerül mind, a people.live.com-on látható, esetleg a beállításokban a címet hosszan nyomva lehet azonnal szinkronizálni).
-
Over567
aktív tag
Ha valaki játszogat az 520-on tudna mondani olyan játékokat amiket érdemes leszedni és türhetően futnak? Subway Surfers eléggé akad nálam rajta.
-
wetomi
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődök, hogy a telefonból közvetlenül a SIM kártyára visszamásolni a névjegyeket/telefonszámokat van-elehetőség?
Sim kártya csere miatt kérdezem,régiSIM-ről telóra felmásoltuk, majd most az új SIM-re visszamásolnánk a telefonszámokat?
Kérdezem, mert ismerősnek eddig nem sikerült. Nálam nincsen kéznél a telefon és nem is ismerem WP-t, de van egyáltalán ilyen lehetőség, hol lehet megtalálni?A segítséget előre is köszönöm!
-
eddie17
addikt
Úgy látom innen az értelmes tovább lépés a 640
Kérdés, a viber és messenger azonnal megnyilik vagy ott is lassabb mint droidon, mert 520 alatt katasztrófa. -
törölt tag
válasz
mdraco #32946 üzenetére
Nos így fél nap használat után:
-Kijelző nagyon szép,
-Nincs bevilágítás,
-A rendszer nagyon gyors (messengert megnyitva a smiley-k azonnal betöltődnek, nem pontozik még fél óráig),
-A kamerája az 520nak is nagyon jó volt, de ennek még szebb, 1MP előlapi, 8 MP hátlapi, vaku,
-Az akksit nem zabálja,
-Hangosabb.Most csak így ennyi.
-
törölt tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen az eddigi segítségeteket, de váltottam ma Lumia 640-re.
További szép napokat!
-
-
törölt tag
Nem tudom, hogy segítene-e, de mindenképpen ki kell zárni a szoftveres hibaforrásokat először.
Az újratelepítéshez ez a program kell, csak követed amit ír, és kész. Persze mindent letöröl a telefonról, így ami nincs lementve vagy felhőben, az elveszik.Over567: Ellenőrizd, hogy van-e elég hely a telefonon, majd indítsd újra (SD kártyát vedd ki, ha van). Lehet, hogy újra felkínálja frissítésre (vagy a Store-ban, esetleg a rendszerfrissítésnél írja, hogy van), és akkor menni fog. Ha nem, akkor csak a HR maradt (neten is ezt írják). Sajnos nem tudom az okát, nálam nem volt ilyen.
-
Over567
aktív tag
Na felfrissítettem a telót viszont van egy kis problémám minden appot frissített magától viszont a megjelenítést nem tudja befejezni Hibakód 80004004-et ír és ennyi. Ráadásúl ahol a megjelenítés lenne a helyén a beállításoknál kiírja @C:/Data/Programs/{b08997ca-...................... gondolom innen indulna maga az app. Valakinek volt már hasonló baja? Illetve ha igen hogy lehet megoldani? Előre is kösz.
-
törölt tag
És gyári az aksi, vagy egy akármilyen kínai darab?
Csak mert azoknál nem lehet tudni.
Én megpróbálnám újrahúzni a rendszert rajta (nem HR), majd a mindenféle app telepítése nélkül kicsit netezgetni, zenét hallgatni. Ha úgy nem merül ennyire (pontosabban ésszerű mértékben), akkor lehet próbálkozni az appokkal. Ha akkor is ilyen, akkor hardveres gond lesz.
-
törölt tag
Hát még ha el is adnád, akkor is ajánlott új aksit venni bele, mert így jóval kevesebbért menne el (hibásan). Én a helyedben inkább megtartanám új aksival, ha más gondod nincs vele.
Sajnos ahhoz nem tudok hozzászólni, hogy mennyit kéne bírnia, mert nem szoktam napi 7 órát netezni rajta (négyet sem), de a Messenger+FB+Instagram+mobilnet amúgy is zabálná az aksit, ha jó, ha nem.Namelesske: A Store nálam is ezt csinálta valamelyik nap, aztán fél óra után megjavult és azóta jó.
-
alxin
csendes tag
válasz
Joker88 #32803 üzenetére
Újra itt vagyok!
Eltelt a legutóbbi válasz óta pár hét, azóta már sok mindent csináltam a telóval, leszedtem minden appot, reseteltem, de mind hiába. Az akku teljesítménye változatlan. Wifis netezést kb 4 órán át bír (különböző online oldalak tesztje szerint 7-et kellene, hogy bírjon), mobilnettel 2 körül, messenger, instagram, facebook használata mobilnettel kettesével dobálja le a százalékokat (úgy másfél percenként), 20 perc telefonálás kb 10%-al meríti, ha meg csak úgy simán nyomkodom akkor is zuhan. Érdekes egyébként, hogy teljes feltöltés után sok ideig 100% marad, akármit csinálok.Lett a családban egy Lumia 535, azzal össze tudtam hasonlítani az akkut (bár annak nagyobb van, nagyobb a kijelző is, és 4 magos a processzor - szóval körülbelül kiegyenlített az összehasonlítás). Egymás mellé téve facebookoztam róluk egy ideig. Egyforma töltöttségről indulva (94), ugyanannyi használat után az 520-on 70% volt az 535-ön 89. Szóval azt hiszem az én készülékem hibás.
A telefont kéz alól szereztem, nyilván ez volt az oka, hogy túladtak rajta.
Ezzel be is fejezte nálam a telefon a pályafutását. :/
-
Namelesske
addikt
Na most ott tartok elszaródott a Store. We are updating terms... rámegyek hogy next erre azt írja nincs kapcsolat.
-
Over567
aktív tag
Sziasztok! Az miért van hogy a frissités előkészítése 100% és megáll?
-
mdraco
őstag
Furcsa jelenségre lettem figyelmes.
Elmúlt napokban 9gag appot használva, nehezen töltöttek be a képek, gif-ek el se indultak, többi appok is nehezebben mentek, csempék lassan töltöttek be és kb. úgy az egész rendszer lassabb volt. Hiába indítottam újra, nem változott. Már gondolkoztam, hogy újrahúzzam.
A routert újraindítottam, és lám jól megy a 9gag app, mintha egész rendszer gyorsabb lenne valamivel...
ÉrdekesA router évek óta egy tp link 740n v2.
-
Namelesske
addikt
-
törölt tag
válasz
Namelesske #32924 üzenetére
A belső tárhelyes gond az könnyen lehet, mert már nem egyszer írtak ide olyannal, hogy jött a
és a telefon nem indult. Mondjuk nekem szerencsére akkor nem használódik nagyon, meg az oldalsó gombok is jók *koppkopp
De ezt is csak akkor tudnánk biztosabban, ha mindenki elmondaná, hogy a hiba előtt mennyire és mire használta a telefont. Szóval nem fogjuk tudni. Lehet random is, vagy szériahiba, mint a pixelhiba meg a sárga bevilágítás.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Namelesske #32926 üzenetére
Húú ne is említsd...Androidnál volt olyan, hogy hívtak, a csengőhang szólt már vagy fél perce, mire megjelent a kezelőfelület. Azt hittem idegbajt kapok tőle.
-
-
cattus
addikt
válasz
Namelesske #32924 üzenetére
A flash tárolóban lehet valami, nemegyszer találkoztam a problémávan a neten - meg velem is előfordult -, hogy lehalt és nem tudott bootolni sem a rendszer.
-
Namelesske
addikt
válasz
#58000384 #32923 üzenetére
A Facebook Messenger pont most frissült, fényévekkel gyorsabb lett. Persze általánosítani tényleg nem szép dolog, ezt elismerem. Gyakorlatilag lehetetlen megmondani hogy épp mi a kínja a telefonnak. Most töröltem pár alkalmazást, töröltem a temp fájlokat a Data Sense-be, és egyből simább lett a görgetés egy kicsit. De semmi lényeges appot nem töröltem csak ilyeneket, hogy Lumia súgó meg más előre telepített dolgokat. Nagyon hullámzó a teljesítmény, és én a belső memóriára tippelek. Szarminőségű a flash tároló és lassul a sok használattól. Haver most forrasztotta le egy 520-ból a tárolót mert elhasználódott és nem bootolt be többé.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #32920 üzenetére
Nem akarlak amatőrként beállítani, meg azt is elhiszem, hogy kevés a fél giga. De a fekete kép például egyáltalán nem általános dolog. A WinCentral kommentjei között sem sűrűn látok panaszt, pedig az ottani szokás miatt látni, hogy hányan használnak ilyen telefont (ugye a "+520" mint egyetértés, ilyesmi). Tudvalevő dolog, hogy a FB Messenger például okozhat lassan töltődő csempéket, mert zabálja a telefont, de mindent nem lehet a rendszerre fogni. Ott a hulladék 9gag app (egy a sok ilyen közül), ami csak képeket jelenít meg, aztán állandóan crashelt, mert gondolom semmit sem ürít a memóriából (sokszor egy pár megás gif nem tudott betöltődni, viszont a telefon néha használhatatlanná vált miatta egy restartig), ellenben egy Six Guns gond nélkül megy, ami azért picit összetettebb app, szóval ezen is múlik.
Gépelési hangot nem használok, de most bekapcsoltam és nem tapasztaltam késést, pedig nyomkodtam, de ettől függetlenül elhiszem. Nálam üres csempék sincsenek, pedig HR utoljára akkor volt, mikor kijött a Cyan.
Én is csak használom a telefont. Szóval oké, hogy nálad valamiért nem annyira jó, de azért ne általánosságban írj mindenről. Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy sokan írták, hogy nem változott sem a sebesség, sem az üzemidő (én még a Subway Surfers-t is teszteltem emiatt), max. annyi, hogy előjött ez a "HR után várj 2-3 napot hogy összerázódjon a rendszer" dolog. -
-
cattus
addikt
válasz
Namelesske #32920 üzenetére
Nálam csak Update 1 óta esett vissza a teljesítmény, de akkor elég látványosan. De ezt az időt már kibírom, ha megjelenik az új, Win 10-es széria, úgyis váltani fogok, az 520 meg megy tartaléknak / fejlesztői telefonnak.
-
Namelesske
addikt
válasz
#58000384 #32919 üzenetére
Nekem 8.1 van barátnőmnek 8.0 Black (kivárt a frissítéssel)
Egymás mellé téve egyforma volt a sebesség. Most hogy az egyiken 8.1 van, látványosan lassabb a telefonom. Még a lezáró hang is késik, a billentyűzet hangja is késik legalább 1 ms-ot ami már a gépelési élményt aláássa. (nem tűnik olyan pattogósnak)
Hiába próbálsz meg beállítani amatőrnek, vagy egyedi esetnek. Se nem egyedi, se nem user error. Erre mérget mernék inni, a Wincentralos kolléga is szidja mint a bokrot. Amúgy is tiszta telepítés alig 2 hetes. Neki meg 1 éve nem volt hozzányúlva.Egyszerűen használnám a telefonom. Nincs rajta sok cucc. Időjárás(msn), Fitnesz Tracker, Kalória napló, Nextgen, Metrotube, FB, Viber, Skype, Messenger, és csak microsoft appok. Se játék semmi. Barátnőmnek ugyanezek vannak fent kivétel a Nextgen meg a fitnesz appok.
Bármit állítok, bárhova, háttérbe futás, stb nem változik. Ha letörlök mindent akkor se. Egyszerűen fos ez a frissítés már a kezdetek óta. De ez van, ezt kell szeretni.
-
törölt tag
válasz
JociMilan #32914 üzenetére
Első körben zárd be az összes futó appot, majd a Takarékos üzemmódon belül nézd meg, hogy mi futhat a háttérben. Ha kilőttél mindent, ami nem szükséges, zárd be az összes IE fület, majd indítsd újra a telefont. Ha tovább csinálja, akkor egy appot se engedj futni a háttérben. Végső soron egy HR megoldhatja, bár szerintem nem lesz rá szükség.
30z.Samu: Akkor lehet, hogy egy helyen vettük, mert nekem is
Sőt, ilyet akkor sem csinált, mikor direkt elindítottam minden appot (több Angry Birds-öt például), szimplán csak megjelent a "Folytatás...", aztán betöltött.
Namelesske: Az lehet, hogy megtelt a memória, vagy valami nagyon terheli a telefont, de ez marhára nem természetes. Jó hogy nem tünteti el a hátteret is a csempék mögül. Egyik 520-on sem láttam még ilyet, de a fél gigás 630 sem csinálja, és ezek mind használva is vannak.
Egyébként a Black-et már sokadszor írod. Anno a PfD-ből kilépve vissza kellett átmenetileg raknom, mert a Cyan még nem jött ki. Néztem, teszteltem, de egyáltalán nem volt gyorsabb a telefon (ugyanúgy töltögetett), sőt, tovább is tartott, mire elindult. Az egyetlen előnye az volt, hogy nem pattogott a hang, de ezt a 10 alatt remélhetőleg már nem produkálja majd.
ghost364: Hát akkor már inkább +5 ezer és független a telefon, amit pár év múlva még akár el is tud adni, mert nincs 15 ezres függetlenítés (nem beszélve egy esetleges szolgáltatóváltásról).
-
30z.Samu
félisten
válasz
Namelesske #32915 üzenetére
Nem tudom, nekem még mindig olyan gyors, mint amikor megvettem. Lehet, hogy én fogtam ki egy tökéletes darabot?
-
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Az utóbbi napokban azt vettem észre, hogy az alkalmazásváltón (vissza nyíl hosszan nyomva tartva) fekete színű keretek jönnek be, teljesen sötétek, és nem az alkalmazás, illetve kezdőképernyő kicsinyített oldalát mutatják, hanem fekete a keret, és alatta ott van az alkalmazás neve. Másnál is így van ez? Mitől lehet? Eddig szépen működött.
-
törölt tag
válasz
#01682176 #32908 üzenetére
Én spórolnék még, és vennék egy 640-et függetlenül 50-ért. Taperoltam, méricskéltem, összehasonlítottam az 520-szal, bőven megéri, csak ajánlani tudom.
Gabika7676: Dugd át másik USB-be, indítsd újra a telefont, vagy az eszközkezelőben töröld ki, majd dugd be újra, hogy felismerje.
-
Gabika7676
csendes tag
Sziasztok! Próbálom a mobilom csatlakoztatni a számítógéphez, de valamiért nem ismeri fel, nem jön elő a kis Windows phone ikon. Máskor nem volt gond. Mi lehet a hiba?
-
törölt tag
válasz
Namelesske #32909 üzenetére
Olyan kellene, ami 1 GB RAM-os, mert az 512-nagyon kevésnek bizonyult, csomószor kidobál programokból..
Az igazi "szerelem" az a 730 és 735, de sokallom rá a 60-65.000-et..
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudom kicsit off, de váltani szeretnék. Melyik készüléket ajánljátok úgy 40.000 ig?
Nézegettem: 435, 532, 535, 630. Melyik az amelyik "jó vétel"?
Válaszotokat köszönöm.
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
Tesóm 520-asa azt írta ki, hogy ERROR: Unable to find... aztán mást nem is. Ma bevittem a telenorhoz és kaptunk egy új 520-as cserekészüléket, mivel egyedül voltam PIN kódot nem tudtam beírni.
Az állítólag új készülék villám és fogaskerék képpel indult újra első bekapcsolás után.
Látszólag helyre jött, de nincs térerő se wifi...Valamit be kellene állítani, vagy vigyem vissza ezt is?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest