- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Riasztó topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
Ha tudnad hogy az elmult 10 evben mennyi prototipust hajitottak tuzre, csak mert versenyzett volna egy sajat megoldassal. Ilyen a kapitalizmus.
Ezzel nincs semmi baj. Nem jöhet be minden próbálkozás, de itt ugye nem ez az ok.
De, pontosan az az ok, nem fog bejonni. Nem neked, vagy nekem, vagy termek nem lesz sikeres, hanem a cegnek.
-
SPY0817
aktív tag
Rendben nem én vagyok hülye.. , nekem is elég nehéz abba a részbe bármi értelmet gyömöszölni.
Csak, hogy témába is szóljak.. szerintem jól tették, hogy dobták a MeeGo variánst. Bármennyire hihetetlen egyeseknek és ketteseknek, de RTvel sikeresebb lehet.
Nekem a Surface RT is jó lett volna a Pro ceruzával.. (és hanyagoljuk a kapacitive ceruzát..) jó áron, nem kell nekem erőmű csak jegyzetelésre.. (Ha tud valaki ilyet akkor PMben megírhatja)
-
=Mentor=
őstag
Ezt a hozzáállást nem lehet értelmezni...
-
Ricardo
titán
"Ha tudnad, hogy mennyi mindenbol keszult mar prototipus a vilagon, de nem kerult piacra..."
Ezzel nincs semmi baj. Nem jöhet be minden próbálkozás, de itt ugye nem ez az ok.
" Pletykák szerint a Nokia egy hasonló felszereltségű, ám csupán 8,3 hüvelykes képátlójú variáció bejelentésére is készült, ám az akvizíció után a Microsoft úgy tűnik, hogy nem szeretne több olcsó riválist a Surface termékvonalának. Az „Illusionist” néven fejlesztett készülék márpedig igen erős kihívó lehetne, hiszen már a Lumia 2520 mögött is háttérbe szorultak a Microsoft saját megoldásai.
Ez viszont azért érdekes, mert a felvásárlással már elvileg ez is az ő pénztárcájukat gyarapítaná.
-
Akve
tag
Kár, hogy nem lesz..
-
alevan
őstag
1. Mert mindennapi használatra nagy a 10,6 számomra.
2. Mert android tabletra nem vágyom.
3. Kell az alapos Skydrive integráció (folyamatosan doksikat kapok, küldök, és szinkronizálom telóm és PC között. Öcsém kölcsön Ipad-jával kényelmetlen Skydrive-al dolgozni.
4. Csomó játékom és pár programom van megvéve WinStore-ban, melyek WinRT kompatibilisek. Remélem nem kell tovább magyarázzam.
5. WP alatt van egy e-book olvasó szoftver, melyben már béta állapotban van egy olyan funkció, mely szinkronizálja az lapszámot minden támogatott ezközzel (ami Win8, WinRT, WP). És én rengeteget olvasok.Kell még további indok?
-
dejaris
addikt
válasz
Quasi_modo #11 üzenetére
Ha tudnad, hogy mennyi mindenbol keszult mar prototipus a vilagon, de nem kerult piacra...
-
ghost364
senior tag
Tényleg kár érte... Pedig szerintem pont ez az ideális méret tabhoz...
-
Quasi_modo
nagyúr
Még egy eldobott fejlesztés. Mire jó ez?
-
rudi
nagyúr
-
alevan
őstag
Peddig szükség van rá, mint egy falat kenyérre a tabletek körében. Engem csak az tántorít el a WinRT-től, hogy
drágaés hogy nincs 8 vagy 7 colos alternatíva.Nem kell nekem FullHD kijelző (elég HD is), nem kell nekem Snapdragon 800 (elég a Tegra 4 is). Csak legyen kicsi.
-
rudi
nagyúr
Tessék megfigyelni a hír címének végén a kérdőjelet és a szövegezésébe a feltételes módot meg a bizonytalanságot. Akármi lehet itt még Windows tablet fronton. Minden hardver adott (soc, panel, akku, OEM gyártó), hogy akármikor akármivel alkalmazkodjanak a piaci igények változásához.
-
joey04
titán
nem értem miért lenne baj ha sikeres lenne. egy korábbi 2520 cikkben írtátok is: " A Nokia telefonos részegységének felvásárlását követően persze mindkét készülék a Microsoft malmára hajtja a vizet, így végül is a szoftveróriásnak teljesen mindegy, hogy melyik lesz sikeresebb."
-
Crafter32
őstag
Az MS szépen lassan teljesen földbe nyomja a Nokiát ahogy eddig tette. Vagyis már megtette?
-
pzstm
titán
Az „Illusionist” néven fejlesztett készülék márpedig igen erős kihívó lehetne, hiszen már a Lumia 2520 mögött is háttérbe szorultak a Microsoft saját megoldásai.
Totál nem értem ezt
Új hozzászólás Aktív témák
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- iPad Mini 7 128GB Wifi Hibátlan/2026.12.13.Gar./Akku 100%/p4260
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest