Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atuss01
csendes tag
Hello mindenki!
tegnap voltam pécsett bulizni az expoban, és fotozgattam meg csináltam videókat is. Most reggel nézegettem vissza őket a fotók is jól sikerültek és ami nagyon meglepett, hogy a videó milyen extra jó minőségű lett! A hangja kristálytiszta!!!! komolyan mondom ilyet még nem "láttam"szoval a kompakt fényképezőm nem adja vissza ilyen tisztán a hangot! Ugyhogy Nokia E71 respect
Ja és az én telefonom nem tudom mi baja lehet de nem fagyott még meg egyszer sem, pontosabban egy olyan volt, hogy megakadt a hívás végén amikor 1órát beszélgettem de amugy semmi! (szerelem a javából)
-
zsoltke
tag
használ valaki 16 gigás micro sd-t az e71-ében? azt tudom, hogy hivatalosan nem kezeli
-
Gajdi
tag
válasz
N-vidi-A #1489 üzenetére
ebben a pillanatban tettem le a telefont....
[OFF]
kicsit sokkolt.... valami kínai-gyanús fura akcentussal beszélő emberkével beszéltem (aki egyébként meglepően képben volt a régi szoft problémáiról - dupla betűs keresés).. Azt mondta, hogy netes kapcsolaton keresztül beszélünk...Lehetséges, hogy nokiának kínában van a szervízközpontja vagy micsoda??
Na mindegy, ez nem annyira E71 related...
[/OFF]Kb csak annyit mondott, hogy ők minden héten frissítik a product kódok alapján az elérhető firmwaret, de hogy a pannon mit csinál és mit nem csinál, azt csak ők tudják megmondani...
Valahogy éreztem előre: pannon szerint nokiát hívjam, nokia szerint pannont
-
Gajdi
tag
na felhívtam pannont, azt javasolták, hogy kérdezzem meg a nokiától mikortól lesz pannonos firmware... ők viszont 6kor zárnak....
-
Atuss01
csendes tag
nokia maps 3.0???
beta már letölthető
-
gerbaudhu
tag
Basszus, azért ez tényleg érdekes. Nekem júli közepe óta van meg, vásárlás napján 2x megdermedt (akkor se kellett akku ki/be-t eszközölni), azóta atomstabil. Az új szoftverrel meg még egyszer se volt fagylalt-effekt, tény, hogy már csak a jól bevált programokat/témákat pakoltam rá vissza, szerintem ez is nagyon sokat számít, de hogy a telefonkönyvbe belemerevedjen? Az tényleg elég furcsa. Főleg, ha nem is SIMről dolgozik. Tedd fel az új szoftot, ha még nem lenne fenn, hátha segít.
-
Gajdi
tag
na, megvolt az első akksi-ki, akksi-be fagyásom... érdekes, hogy a képernyő fényerejét és a billentyűzet háttérvilágítását így is változtatta
-
Gajdi
tag
hát srácok nálam pannonos E71-en még mindig nincs új soft....
-
joc-cod
tag
Értem, köszönöm a válaszokat!
Akkor szorítsatok, hogy sikeresen eladjam a HTC-t 2 hét alatt, ezt is köszi...
Örülnék ha összejönne, a Nokia E széria nagyon jól sikerült mostanában szerintem. Na majd írok ha meglett.
-
dane
senior tag
Ma írtam az ujmobilok.hu-nak fehér E71 ügyben, és azt mondták hogy még mindig nem lehet kapni magyar bill-el és magyar garanciával.
Szomorúúúú
-
Pint
csendes tag
Tudom ajánlani, nem hittem el hogy ilyen könnyű a billentyűvel dolgozni, nagyon gyors és nagyon jó. Mindkét e51 - et erre cseréltem, és le a kalappal.
Van erre valami fóliamegoldás a képernyőre, hogy ne karcolódjon?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
joc-cod #1464 üzenetére
áááá nem, utáljuk
jo hát, néha-néhai navigálásra megfelel, a wifije tökéletes. www.ujmobilok.hu?
-
joc-cod
tag
Sziasztok!
Karácsonyra, szeretném meglepni magam egy ilyen készülékkel ha végre sikerül elpasszolni a HTC-t... Szóval az lenne a kérdésem, hogy megvagytok vele elégedve?(E51-em volt, az egy kitűnő mobil, csak nem volt beépített gps, ami nekem jól jött volna), ezért lenne még 1 ilyen kérdésem is, hogy a Gps-t lehet használni, néha-néhai navigálásra? És a wifit tökéletes? És egy utolsó kérdés, hogy hol lenne érdemes megvenni, valami olcsó helyen szeretném, de mégis megbízható, és a gyári gari nem jönne rosszul. Előre is köszi, mindenkinek. -
gerbaudhu
tag
Én is tőlük rendeltem, gyártói garival, made in finland-felirattal, teljesen magyar bill, menü, minden, sőt, ebben a régiókód is helyesen szerepel, rendeltem ugyanis régebben másik cégtől más telefont, ahol ők írták át a régiókódot, és mikor frissítettem angol lett a telefon. Mit mondjak, elment némi oldszpájsz, mire valami progival felülírtam a régiókódot és megint magyar lett belőle. Ezért vettem ezt gyári garanciával, mert nem szívni akarok a telefonommal, hanem használni. Én vasárnap este megrendeltem, hétfőn du. 2kor a munkahelyemre hozta a futár (900pénzér asszem). Aznap este hétig voltam melóban, hát túl sokat nem sikerült dolgoznom
Negatív tapasztalatom nem volt velük (eddig a telefonnal sem). Tudom ajánlani őket!
-
Magnum_
nagyúr
ha gyártoi garival kéred, akkor finnlandos. ha megrendeled mondjuk holnap délig, másnap reggel már nálad van, akárhol vagy az országban. ha gyártoi garival veszed, az érvényesités a hozzád legközelebb esö Nokia szervizpontban történik. nekem nem volt negativ tapasztalatom.
-
Bodsa
csendes tag
Helló!
Olvastam a régebbi hozzászólásokban h sokan voltak akik az ..mobiliok.hu-n vette meg a jó kis E71-et.
Mik a tapasztalatok?
-Hány nap alatt jön meg?
-made in Finnland-os?
-garancia könnyen érvényesíthető?- esteleg voltak negatív tapasztalatok?
üdv
bal -
Pint
csendes tag
válasz
visionbp #1449 üzenetére
MFE - t már beállítottam, meg a Gmailt, tökéletesen megy. Mindent látok, jegyzetek Ok. Azt nem tudom, hogy ha ugye módot váltok, akkor is be lehet - e állítani külön a postafiókokat, már úgy értem hogy még egy MFE meg még egy Gmail, úgy összesen 4 fiókot tudna kezelni.
Valami jó háttérképeket nem tudtok? Widescreen?
-
A navi gomb körül időnként felvillanó fehér fényt ki lehet valahol kapcsolni?
-
visionbp
tag
válasz
gerbaudhu #1448 üzenetére
Szerintem pályáznod kéne valami rekorddíjra
Valamelyik amerikai E71-oldalon a minap volt egy szavazás, hogy kinek meddig bírja az akksija. A jelentős többség 2 napot jelölt be. 4 nap volt a beikszelhető maximum, 8 napról szó sem volt
Persze a felmérés nem volt reprezentatív.... -
gerbaudhu
tag
válasz
Magnum_ #1441 üzenetére
Volt az nálam már 8 nap is... Meg olyan is, hogy 2 pálcán volt, mikor visszaindultam Pestre, a 3 órás vonatutat végig mp3-aztam, és csak másnap este csipogott, hogy most már etessem meg. Mostanában nem tudom mennyit bír, mert sosem emlékszem, mikor töltöttem fel legutóbb, de kb. 6 nap szinte mindig megvan.
-
Pint
csendes tag
Ahogy nézem, erre a Blackberry Connect nem kell, mert a MFE mindent tud elvileg.
Végül is nekem az a lényeg, hogy mindenhonnan le tudjam hívni a mailt menet közben.Kösz a tippeket az aksira.
Valami jó háttérképeket nem tudtok?
Widescreen kellene -
zsoltke
tag
használ valaki a telóhoz stereo bluetooth headsetet? Motorola ht820 vagy Nokia hb-604 vásárlásán töröm a fejem, valamelyik kipróbálta már valaki? köszi
-
Jadro
veterán
Én eddig minden nap rátöltöttem, de még új és használom rendesen. Sokat megy a képernyővilágítás és a net, ráadásul nem szeretem ha a fele közelébe merül, mert ki tudja mit hoz a holnap.
Tegnap nem töltöttem rá először és most még olyan 65% körül van. Éjszakára ki van kapcsolva. Szerintem normál használat mellett elmegy 2-3 napot.
Sosem formázom, véleményem szerint nincs mit rajta formázni. Ha fel van töltve, elektronika kikapcsol. Ha nagyon lemerül, úgyszintén. Csepptöltésről már ennél a fajtánál nem beszélhetünk így a formázás mint olyan felesleges. SZVSZ. A maximális formáját azonban csak pár feltöltés után éri el. Régen volt már hogy formáznom kellett akkut és sosincs semmi gondom velük.
-
Pint
csendes tag
Köszi, megoldottam, megtaláltam.
Felraktam az új MFE - t, az is tuti.
Tényleg 2 - 3 napig tart az aksi rendes használat mellett ?Aksira mennyit hagyjak formázni? ( még csak első bekapcs, és félig sem ment le a jelző )
Meglepően könnyű a kétkezes írás, sms, mms meg e - mailre.
Valaki kipróbálta a Blackberry funkciót?
-
Pint
csendes tag
Üdv mindenkinek. Én is vettem ma egy E71 - et. Az E66 nem jött be.Mac Address - t mivel tudom előhívni?
-
Gajdi
tag
nem tudom hogy vagytok vele, de én megelégeltem a gagyi fülest (és a rosszul elhelyezett 2.5mm -es aljzatot).
Úgy döntöttem, beruházok egy ilyenbe: Stereo Bluetooth füles
(kb 10rugó amúgy)Szerintem nagyon tuti, csak abban nem vagyok biztos, hogy mennyire fog ez majd az LCG Jukebox-szal megfelelően működni... Szerintetek?
-
visionbp
tag
Igazságod lehet. Bár lehet, hogy nem ártana valahogy jelezni Nokiáéknak. Ha egyáltalán értelme van egy ilyen próbálkozásnak.
Pláne, hogy elvileg ha valami miatt nincs gsm-hálózat, de van wlan, akkor azon is tudhatnál kommunikálni.
A dolgot azért sem értem, mert a wlan ugye nem mobilszolgáltatókhoz kötött "műfaj"... -
dane
senior tag
Lehet már kapni fehér e71-et magyar billentyűzettel??
-
gerbaudhu
tag
Én is e51-ről váltottam erre, nem bántam meg. Nem sokkal széleseb, asszem talán 1,7 centivel, viszont vékonyabb az e51-nél 2 mm-rel. Én látatlanban vettem meg, akkor még sehol nem volt kiállítva, sőt kapni is csak elvétve lehetett, de mikor megláttam mekkora életnagyságban, dobtam egy hátast. Az e61i-ből indultam ki, már hozzászoktam a gondolathoz, hogy notebook-táskát kell vennem hozzá, erre farzsebben is elfér, teljesen korrekt a mérete, és a gombjait így is tökéletesen lehet kezelni, szinte melléütés nélkül. A feltünésről annyit, hogy júli közepe óta van meg, soha fel nem tűnt, hogy bárki megnézte volna, de ha valaki ájfónnal játszadozik a metrón, minden tekintet odatapad, szóval én a hirtelen nézettségi-index emelkedés miatt nem aggódnék. Lopás szempontjából meg szerintem nem a két telefon ára közti különbség aggasztana ha ellopnák, hanem a kötődés a minőséghez, ami addigra kialakul az e71 iránt. Szerintem megéri a kockázatot
A hozzá adott tok elég jó, bár nem igazi bőr, a belső bordó borítás hajlamos elválni a külső résztől sok használat után, és ha rajtahagyod a gyári fóliát a kijelzőn, azt a tok egy 7-en belül leszedi. Sokáig használam azt a tokot, miután vettem normális védőfóliát nem volt vele gond, zsebben is elfért, de egy Ericsson T10-es bőrtokja kiütötte a nyeregből. Azóta abban hordom
-
Pompi
nagyúr
válasz
visionbp #1425 üzenetére
Ennyire nem mentem még utána, ha lesz egy kis idő megteszem, de szerintem erre nem lesz megoldás. Mégpedig azért nem mert a SmartConnect egy csomagkapcsolt típusú hozzáférési pontot hoz létre (pl. Opera Miniben még a 3G ikon is megjelenik bal felső sarokban, hiába vagyok WLAN-on) - legyen bármi is "mögötte" - azt pedig gondolom az OS nem engedi használni ha nincs hálózati lefedettség.
-
Dyno
veterán
Sziasztok!
Most egy E51-es készüllékem van, gondoltam lecserélem egy E71-re, mi a véleményetek?Nagyon bejönn a mobil, csak félek hogy túl nagy feltünést kellt nagyyságával, és félek el ne lopják töllem.
Jóval nagyobb mint az E51 találtam egy összehasonlító képet, de nem igazán tünt sokkal nagyobbnak csak picivel szélesebbnek.Ja igen a hozzájáró tok az milyen, megvédi?Köszi előre is.
-
Hol tudom beállítani személyenként az egyedi csengőhangokat? Sehol nem találom.
thx
-
Pompi
nagyúr
válasz
visionbp #1390 üzenetére
Korrekt ez a progi, köszi a tippet!
Egyetlen bajom van csak vele, de ez már az én egyéni szociális problémám lesz
Gyakran elődordulok olyan helyen (konkrétan otthon) ahol kevés vagy egyáltalán nincs térerő, viszont WLAN van. Mégis ha nincs térerő és csatlakozni akarok, akkor kiírja, hogy nincs hálózati lefedettség vagy ilyesmit, holott ugye WLAN-on kellene mennie és azon is megy ha van már egy csepp térerő. Akkor is ezt csinálja, ha csak WLAN-os kapcsolatokat tettem a SmartConnectes csoportba.
-
Victor-y
aktív tag
nektek megy a skyfire böngésző? nekem nem:S
-
Jadro
veterán
Nem sikerült kiirtanom ezt az internetradio alkalmazást, így újrahúztam az egész telefont. Hála az Ovi-nak (www.ovi.com) és az opera szinkronizálási lehetőségének, egész hamar visszaállt minden az eredeti állapotába. Persze tudom, ott van a PCsutyi is de ez azért más. Most minden szép és jó, azt hiszem le is mentem az egészet.
-
gerbaudhu
tag
Nekem is ilyen problémám volt, de vettem (méregdrágán a gigatelnél) sztereo headsetet távirányítós csatlakozóval és adapterrel. Az egész (egyébként gyári) cucc úgy néz ki, hogy van egy 4 pólusú 2,5 -> 4 pólusú 3,5 adapter (AD-52). Ebbe lehet belenyomni a távirányító zsinórját, ami már ugyebár 4 pólusú és 3,5-ös (AD-54), aminek a távirányítójában mikrofon is van, így a végébe már bármilyen 3,5-ös 3 pólusú (sztereo) jack belemegy. Ez így szép is lenne, csakhogy az elején az adapter kb 2 centi hosszú+a csatlakozófelület, ha még ebbe beledugod a távirányítót a maga 1,5 centis dugójával, a telefonból majdnem 4(!!!!!) centi áll ki oldalra és iszonyat bután néz ki, ráadásul semmiféle tokba nem lehet belegyömöszölni. Erre azt találtam ki, hogy egy elektronikai alkatrészeket forgalmazó cég (sini.hu) honlapjáról rendeltem 2,5-ös 4 pólusú szerelhető jack-dugót (kb 900 pénz) és levágtam a (7000 Ft-os) távirányító végéről a 3,5-ös végződést, ráforrasztottam amit rendeltem és már csak kb 1,5 centit lóg ki, nem néz ki bután, a csatlakozó fémből van, majdnem ugyanolyan a színe, mint a telefoné és tökéletesen működik.
Ismerősöm úgy oldotta meg, hogy vett egy 3 pólusú 2,5->3,5 átalakítót 600ért és a tel. mikrofonjába beszél, ha hívják.
-
Dr.Marcus
csendes tag
Ismeritek a MobilSigner, vagy SignSis programot?
Nagyon megkönnyíti a telefonra különböző programok telepítését...
-
Magnum_
nagyúr
En a yahoo-s mailemet nem tom beloni... Nem tud csatlakozni.. Keri a nevet es a jelszot de ennyi. Majd kezdi elorol.. Tipp??
-
-
Jadro
veterán
Ha újrahúzom a telefon szoftverét akkor ugrott a feltelepített office csomag vagy tartalmazni fogja az új sw is?
-
zsoltke
tag
csak megnyugtatni tudlak, én négy évig használtam az E71 elött egy 6230-ast, nagyjából ugyanezeket a funkciókat amit felsoroltál és azokat tökéletesen kielégíti, talán a füles lehetne jobb, de az simán orvosolható. soha életemben nem írtam még ennyi smst és emailt (már a blogoláson is jár az agyam
), el is gondolkodtam már valami kis adat forgalmú mobilnet csomagon, de még mindig drágák szerintem. szvsz ezzel a telóval csak nyerhetsz
-
Gajdi
tag
srácok ma kipróbáltam a Nimbuzz-t... Hangminőségre mindkét irányban odaveri az fringet (legalábbis E71-en). Viszont az a problémám, hogy kb 3-5percenként újraindul a progi, ami meglehetősen zavaró, főleg beszélgetés közepén... Ja, és utána még csak nem is enged tárcsázni. Rögtön azt írja, hogy call ended, amint lenyomom a tárcsázást
Nálatok mit csinál?
G.
-
Jadro
veterán
Hajrá hajrá!
No nekem problémám akadt. Azt mondta a kütyü hogy megsérült a memóriakárya, formázzam. Oké, nagy gond nincs, megtettem. BIztos a sok telepítgetés, kábel lerángatás. Volt egy programom telepítve a kártyára, a Nokia internet radio. Nos az eltűnt, de mégis fentvan a telefon szerint. Leszedtem, ne látom, de újratelepítésnél azt mondja fentvan és megkérdezi hogy újra akarom-e telepíteni. De nem megy fel, valami gondja akad. A kérdésem az hogy hogy tudnám kiirtani teljesen, hogy fel tudjam tenni újra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Filmvilág
- Vicces képek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest