- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA® driverek topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz
tariattila #8573 üzenetére
Akik rendszeresen és régóta fórumoznk,ismerika történetem, már utálom leírni: első E51-em löyögött,merev oldalsó gombokkal és hardverhibás.Kicserélték, kaptam kárpótlásul egy olyan darabot,mintha egyből öntötték volna ki. Ha valaki megnézi az E51 topik legelejét, ott ugyanerre a hátlap lötyögésre panaszkodtak, megoldásnak alápapirozást ajánlottak. Csak jelelzni akartam,az E51-nél is voltak hasonló panaszok, nem is kevés, kivéve a hátlap vastagságát. Még valami: az E51 be-kikapcsoló, valamint oldalsó gombjai - hangfelvétel, némítás, hangerő szabályozás olyan rigidek, hogy kigúvad a szemem, mire megnyomom.Hasonlítsd össze pl. az E52 és az E51 főkapcsoló gombját. És az E51-nél nálam azért többször fodult elő, hogy kettes(vagy a-b-c betű) helyett sikerült megnyomni a közvetlen felette levő törlésgombot - is, vagy vagy... Ezzel nem fikázomazE51-et, nem dicsérem túl azE52-őt,csak jelzem, mindkettőnél azon múlt a megelégedettséged, milyen darabot fogtál ki a nagy büdös tömegtermelésből. Az tény, hogy az E52-nél sokkal magasabb volt a "lutri"...
"Mi mindannyian egy jól bevált fogyasztói szokás melléktermékei vagyunk." (Fight Club)Maci:Én nem tudom benyomni a hátlapot SMS írás közben. Szándékosan biztos,de üzemszerű nyomkodással nem.... Az enyém Veinemöinnen-Titánium-Vanádium ötvözetből készült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Opel topik
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest