- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz
burasu4 #3253 üzenetére
Burasu!
Ezt én is tudom és nekem is így volt! Létre hoztam már vagy 8-szor a postafiókomat. Már majdnem fejből tudom én is az egészet!
Viszont szombat óta, amikor is beette magát a NM a telefonomba, NEM így volt!!!!! Sok egyéb baromság mellett pl ott ahol Te mondod, nem volt olyan hogy "mindíg kérdezzen rá"!! Érted!! Tudtam én, hogy mit meg hogy kell, de nem úgy volt!
Most meggyógyult... Újra géméles szerver címeket adott meg magának, újra "gmail" a fiókom neve (és meg lehet változtatni) és nem az emilcímem.... ééééssssss: újra van olyan csatlakozási lehetőség, hogy "mindíg kérdezzen rá" !
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest