Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Vettem egy 32-es strong TV-t az alzánál, azt csinálta, hogy levettem a háttérvilágítást 15-ről 9-re, tévéztem, kikapcs, majd újra bekapcs után a világítás a 15-ös értéken ment, a menübe belépve viszont a 9-es érték volt látható, ahogy beléptem, ő is észrevette, hogy nincsenek szinkroban a dolgok, és gyorsan levette 9-esre. Nem is tudtak vele semmit kezdeni, a szerviz 3 hétig gondolkodott azon, hogy ők nem látják a hbát, pár tönyvényt felsorolva megírt szép levélre, és a vásárlók könyvébe írás hatására az alza visszaadta a pénzt. Végül vettem egy oriont, ami a vestel- féle jól bevált technikát használja, blaupuntban volt már, totál csalódásmentes, szervizmenüben levettem a háttérvilágítást, mindent belőlttem, azóta is megy szépen. Soha többé strong tv. Ráadásul az orionnak nagységrenddel szebb képe van.
ja, és vettem volna használt valamit is, de a hardverapró már csak ilyen, 100%-ban komolytalan eladók voltak, telszám nincs, marad a privát, amire persze 1-2 héttel a privát után válaszoltak, hogy bocsi, elvitték, csak fent maradt a hirdetés.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a Full HD felbontású, abszolút belépőszintet képviselő Strong SRT 40FZ4013N televíziót.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest