Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
"az hogy vki xy rendszert hasznal, az nem fanboysag. nem latni az elonyeit, hatranyait a rendszereknek, es "hinni" a meglevoben, az mar inkabb"
Lehet picit elfogult vagyok (mondjuk sztem okkal
), de én a dslr-esekkel ellentétben elismerem a dslr-ek előnyeit is, sőt néha használok is kölcsön dslr-t, mondjuk főleg kutyafotóra (követő af) és koncertre (másodgépként).
FEDman: jaj ezzel nem ez volt a célom, egyszerűen csak túl hülye vagyok ehhez az ekvalens dof valamihez, a látószöget kb úgy választottam, hogy hasonló legyen, oszt csók... de ha te tudsz értelmesebb összehasonlítást, rajta, semmi gond, sőt
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged