Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
Nyáron voltam egy Tankcsapda koncerten, ott is voltak komoly telefonos fényképészek. Csak kapkodtam a fejem, jobbról egy sgs, balról egy ájfón, előttem meg valami se okostelóval próbáltak képet késziteni.
Na de mit várunk mikor az általad is megemlített marketing pont azt sulykolja az agymosott emberek nemlétező szürkeállományába hogy az ájfont még a haditudósító! is használja. Terepen. Nekem nagyon tetszik az integráció, van amikor jó egy telefonos kép is, de egy durva hasonlattal élve ez olyan mintha Peti haverom-autószerelőm az autómat egy victorinox (alias svájci) bicskával próbálná megszerelni. Az is jó valamire, nem hiába szerelték fel vele a svájci hadsereget. Na de nem azt használták szuronyként.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest