Új hozzászólás Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
Igazad van, a versenyzők rengeteget ülnek szimulátor mögött, de nem egy leveszem a polcról a tömegterméket tolnak, ill. nem ők nézegetik itt a topic-okat a frissen megjelenő tömegtermékről ... ergo egészen másokról beszéltünk. Itt a "nézd már, nem törik élethűen a kocsi 200-nál a falnak közben" kontra "idegesítő a másodpercekig blur a 200-al a falnak mentem után, mert az nem élethű" féle semmisejó, mert NFS jellegű post-oknak szerettem volna tükröt állítani.
Ez egy lesz a sok közül. NFS, tehát valszeg nem várhatunk ízig-vérig szimulátort, ők is ahhoz képest értették a szim.-et - feltételezem -, hogy NFS. Valószínűleg lesz annyira széles réteg, akik jól eljátszanak majd vele, hogy az EA-nak meghozza a tisztes hasznot. Az, hogy itt valaki ennél jelentősen többet vár, az az ő baja. Ha mégis többet kapunk, majd örülünk. De, hogy az se jó, ha szép, de az se jó, ha szim., és természetesen az se jó, ha minden körnek 258x kell nekimenni, hogy nyerjünk a pénzünkért ... na mert ez NFS, az már nonszensz. -
raczger
őstag
Annyit még hozzáteszek, hogy a tegnap két gameplay-es videós hírt még nem láttam (illetve most néztem meg). Én először a pagani zondás videót láttam mint gameplay, abban nagyságrendekkel jobbank tűnik a fizika mint abban, kicsit kiábrándítónak tűnt. Remélem a következő húnapokban tanulmányozzák a fizikakönyvet és kezdenek valamit mert van jónéhány tipikus árkádbetegsége. De azért én még nem írom le a gamet, bízok benne.
-
athomi
veterán
A Shift-ről azt ígérik, hogy igazi szimulátor lesz, tele realizmussal. Nos, nekem és még sokan másoknak sem ez a videókból nem jött át. Én mindenesetre örülnék, ha nem lenne egy vérbeli szimulátor.
A Nitro tudtommal csak Wii-re és DS-re jön.
A World Online pedig ahogy a nevében is benne van, nem single játék lesz. Megjegyzem, a "minőséget" a Black Box biztosítja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mini-ITX
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest