Új hozzászólás Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
Igazad van, a versenyzők rengeteget ülnek szimulátor mögött, de nem egy leveszem a polcról a tömegterméket tolnak, ill. nem ők nézegetik itt a topic-okat a frissen megjelenő tömegtermékről ... ergo egészen másokról beszéltünk. Itt a "nézd már, nem törik élethűen a kocsi 200-nál a falnak közben" kontra "idegesítő a másodpercekig blur a 200-al a falnak mentem után, mert az nem élethű" féle semmisejó, mert NFS jellegű post-oknak szerettem volna tükröt állítani.
Ez egy lesz a sok közül. NFS, tehát valszeg nem várhatunk ízig-vérig szimulátort, ők is ahhoz képest értették a szim.-et - feltételezem -, hogy NFS. Valószínűleg lesz annyira széles réteg, akik jól eljátszanak majd vele, hogy az EA-nak meghozza a tisztes hasznot. Az, hogy itt valaki ennél jelentősen többet vár, az az ő baja. Ha mégis többet kapunk, majd örülünk. De, hogy az se jó, ha szép, de az se jó, ha szim., és természetesen az se jó, ha minden körnek 258x kell nekimenni, hogy nyerjünk a pénzünkért ... na mert ez NFS, az már nonszensz. -
raczger
őstag
Annyit még hozzáteszek, hogy a tegnap két gameplay-es videós hírt még nem láttam (illetve most néztem meg). Én először a pagani zondás videót láttam mint gameplay, abban nagyságrendekkel jobbank tűnik a fizika mint abban, kicsit kiábrándítónak tűnt. Remélem a következő húnapokban tanulmányozzák a fizikakönyvet és kezdenek valamit mert van jónéhány tipikus árkádbetegsége. De azért én még nem írom le a gamet, bízok benne.
-
athomi
veterán
A Shift-ről azt ígérik, hogy igazi szimulátor lesz, tele realizmussal. Nos, nekem és még sokan másoknak sem ez a videókból nem jött át. Én mindenesetre örülnék, ha nem lenne egy vérbeli szimulátor.
A Nitro tudtommal csak Wii-re és DS-re jön.
A World Online pedig ahogy a nevében is benne van, nem single játék lesz. Megjegyzem, a "minőséget" a Black Box biztosítja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nintendo Switch
- Eredeti játékok OFF topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Tőzsde és gazdaság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest