Hirdetés
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Mit vegyek a nagyszülőknek karácsonyra? 🎁 6 hasznos ötlet
- Milyen nyomtatót vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
Igazad van, a versenyzők rengeteget ülnek szimulátor mögött, de nem egy leveszem a polcról a tömegterméket tolnak, ill. nem ők nézegetik itt a topic-okat a frissen megjelenő tömegtermékről ... ergo egészen másokról beszéltünk. Itt a "nézd már, nem törik élethűen a kocsi 200-nál a falnak közben" kontra "idegesítő a másodpercekig blur a 200-al a falnak mentem után, mert az nem élethű" féle semmisejó, mert NFS jellegű post-oknak szerettem volna tükröt állítani.
Ez egy lesz a sok közül. NFS, tehát valszeg nem várhatunk ízig-vérig szimulátort, ők is ahhoz képest értették a szim.-et - feltételezem -, hogy NFS. Valószínűleg lesz annyira széles réteg, akik jól eljátszanak majd vele, hogy az EA-nak meghozza a tisztes hasznot. Az, hogy itt valaki ennél jelentősen többet vár, az az ő baja. Ha mégis többet kapunk, majd örülünk. De, hogy az se jó, ha szép, de az se jó, ha szim., és természetesen az se jó, ha minden körnek 258x kell nekimenni, hogy nyerjünk a pénzünkért ... na mert ez NFS, az már nonszensz. -
raczger
őstag
Annyit még hozzáteszek, hogy a tegnap két gameplay-es videós hírt még nem láttam (illetve most néztem meg). Én először a pagani zondás videót láttam mint gameplay, abban nagyságrendekkel jobbank tűnik a fizika mint abban, kicsit kiábrándítónak tűnt. Remélem a következő húnapokban tanulmányozzák a fizikakönyvet és kezdenek valamit mert van jónéhány tipikus árkádbetegsége. De azért én még nem írom le a gamet, bízok benne.
-
athomi
veterán
A Shift-ről azt ígérik, hogy igazi szimulátor lesz, tele realizmussal. Nos, nekem és még sokan másoknak sem ez a videókból nem jött át. Én mindenesetre örülnék, ha nem lenne egy vérbeli szimulátor.
A Nitro tudtommal csak Wii-re és DS-re jön.
A World Online pedig ahogy a nevében is benne van, nem single játék lesz. Megjegyzem, a "minőséget" a Black Box biztosítja.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Jó állapot!! Dell Latitude 7410 i5-10310U 16GB 256GB SSD Magyar v.bill
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Samsung 65" 4K UHD LED TV - UE65RU7102KXXH
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest