- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
nekem 14"-os IBMem volt, X1400-as vgaval és T7300-zal és nem fűtött és alig tekert néha a venti, még akkor is ha ágyban használtam. Emellet trégebben volt egy m200-am, 1-6os dothannal és egy überhülyemelegedős geforce FX-szel. na az sem tekerte a ventit... fura... pedig utóbbin rendszeresen cséztem...
A vér nem válik VAZZE!™
-
nkmedve
őstag
[OFF]Alap használatban hogy viselkedik? EIST megy rendesen?
Nekem egy 14es D631-em van 2 GHz-es Turion procival (65nm), ősrégi Radeon Xpress 1270 IGPvel, 7200as WD Scorpio Black vinyóval. Ez szerintem jobban kéne melegedjen mint a tied de amig nem terhelem le nagyon, addig egész jól viselkedik. Filmnézés közben ritkán kapcsol a venti kettes fokozatba (még az is nagyon halk).
Hallottam még más forrófejű D800-asról is. A Quadro ennyire fűtene bennük?
Esetleg próbáld meg még lennebb venni az órajelét 2Dben ha tudod. Az én Radeonom 400 helyett 60 MHz-en megy 2Dben s az is elég legtöbbször.
Esetleg az is előfordulhat hogy a feszültségeket nem veszi vissza rendesen az órajelekkel együtt?[/OFF]
Nexus érdekesen közelitette meg a hűtés kérdését, de nem biztos hogy olyan praktikus ez a fajta megoldás. Ha takarja a szellőzőnyilásokat vagy könnyen sérülékeny akkor sok értelme nincs. A 20 percenkénti rázogatás viszont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest