- Milyen házat vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #10 üzenetére
Az a gond, hogy szerintem nincs már kereslet az ilyen multis címekre. A legtöbben már csak az ilyen perkekben meg killstreak-ekben gazdag multis lövöldéket akarják. Holott emlékeim szerint kezdetlegesen az UT-ben is volt hasonló.
-
@rglaaf
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #8 üzenetére
Az UT3 bukása után azt nyilatkozták hogy egy jó darabig nem kell számolni új UnrealTournament játékkal mondjuk az idén lesz 6 éve hogy megjelent
-
@rglaaf
veterán
Ugy látszik mára már nem trendi ilyen fps-eket gyártani quake UT már biztosan nem lesznek ,legalább is a régi formájukban biztosan, codok bf-ek melett a fast paced fps-ek nehezek nincs félóra után siker élmény igy gyorsan elfordulnak tőle a játékosok, majd egyszer talán reméljük...
-
kapeti07
senior tag
Sajnos engem is az UT-re emlékeztetett ami nem baj, csak azóta már eltelt pár év és sokkal jobb multi-FPS játékokkal lehet játszani.
-
Ilsyde
őstag
Van aki meg jatszik ezzel?
Nagyon befurodtek vele, pedig viszonylag jol indult.
Mas nem furcsalja hogy nem igazan akar senki sem arena FPS-t kesziteni?
-
banhammer
veterán
Nesze neked online játék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
PC-n játszottam bétával, egész jó lett, bár nemkicsit UT utánérzésem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest