- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Én fullHD-ben azért kíváncsi vagyok a filmecskére, bitang jól néz ki, mer meglestem, de nem ezért akarom annyira megnézni. Hanem mer bele is hallgattam
-
BITBOYS
addikt
-
joey04
titán
Szerintem nagyon jó lett a film is, de a zene is nagyon bejön.
-
eddie17
addikt
Igen, DP mindörökké ott lesz a szeren.
Tron-ra meg ezek után is kíváncsi vagyok. -
Bada Bing
tag
Másfél percen át vártam, hogy elkezdődjön a szám. Aztán kicsit csalódott voltam. A Daft Punkot pedig szeretem.
-
Csemike
aktív tag
A régi Tront láttam, ezt az új tronörököst még nem. A Daft Punkot meg szeretem.
-
Nordic
Közösségépítő
Nekem eddig nemhogy a film, de minden ami a Tron-al kapcsolatos kimaradt az életemből
.
-
mzs718675
csendes tag
nemtom hány éves vagy de ha régi róka, akkor esetleg tod, hogy anno réges régen a pc hajnalán ez nem egy mindennapi dolog volt, hogy minden egyes embernek xboxa +laposa legyen és minden nap facebookon kapálhat a legjobb haverjával. Mondhatni "misztikus" dolog volt nem 1 mindenki számára érthető logikus eszköz tárgy stb stb... Szal anno ezeknek a "tudatlan" embereknek egy hatalmas "wauw" dolog maradt...
-
Crystalheart
őstag
A régi és új filmnek nagyon hasonló hibái és tulajdonságai voltak, ajánlom az első részről szóló SFportalos cikket, meg az idei folytatásról szóló locutus cikket. Röviden: üres film ötletes technikával. Anno a Tron nagyon csúcstechnek számított, ami ma már persze nem egyszerű, de a folytatásban vannak jó ötletek és megvalósítások, pl. a 3D és 2D váltakozása.
-
Hát...a régit én sem láttam, én arra számítottam, hogy köze lesz a Tron 2.0hoz, de igazából nulla egyezés...Nézhető volt, Barátnőmnek tetszett, én láttam már jobbat is. Bár nem csalódtam akkorát, mint a Prince of Persia mozifilmjében.
-
mzs718675
csendes tag
csak nemérted ennyi lesd meg a 82 es tront és gondolkozz hogy anno mekkora bázisa volt/van neki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Crypto Trade
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest