Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Valószínűleg DS-re nem jön ki, ugye?
-
Zigur
senior tag
Az SMB valami hihetetlen hangulatú játék, hasonló hangulattal de megújulva még lehet én is beruháznék egy 3DS-re
-
Végre egy indok, hogy augusztusig (delta európai késleltetés) megtartsam a 3DS-em
A 3D Landet épp tegnap vittem végig, nagyon jó és változatos játék. Az NSB DS-es változata meg még nagyon régen megvolt.
-
ldave
félisten
Remélem lesz benne online coop, nem csak local.
-
kapeti07
senior tag
A Rayman Origins sikere is megmutatta, hogy a 2D-s platformjátékoknak igenis van létjogosultsága. Nekem ez a Mario kevésbé olyan szép mint a RaymanOrigins, de szerintem ez is szórakoztató lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Érkezik a New Super Mario Bros. második része, derült ki a Nintendo Direct műsorából.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest