Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Forrmell.enn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPad topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Egy ideje Chrome-ot használok, Foxról váltottam, de lassan úgy vagyok vele, hogy mennék vissza...Hiányzik a régi típusú könyvjelzőkezelés, az előzmények gyors elérése, és a raklapnyi apróság, amit belepakoltam a Fox-ba...alapból elég butácska (még a 3as verzióval kezdtem, 12ig használtam), de szinte mindenre van megoldás.
A Maxthon pedig....nincs normális reklámszűrője, viszont olyan gyors, mint a villám, kipróbáltam, nagyon sok mindent nyúltak le szinte mindenkitől, de annyira jól egymásba gyúrták, hogy le a kalappal...Kiegészítők terén még elég gyér, de biztos, hogy bővül a kínálat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Elden Ring
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest