- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Ki beszélt itt számláról? Az FB sem ad számlát semmiről, tehát teljesen rossz helyen keresgélsz!
bambano
"a bankokban például a pénzmosás és a terrorizmus támogatása elleni törvény alapján simán lemásolják a személyidet."A bank nem logolja a teljes internetes életemet, amiből kb. mindent meg lehet tudni valakiről (kik a barátai, milyen egészségügyi problémi vannak, milyen politikai nézeteket vall, milyen a szexuális beállítottsága, milyen rasszhoz tartozik, stb. felsorolni sem lehet, mert 1000oldal sem lenne elég rá). Magyarázd el, ha én autót vásárolok, vagy a bankban nyitok egy számlát ahol pID-t kérnek, ott ezekről hol szerez tudomást a szerződő fél??
-
Vesa
veterán
"Annak talán nem, de lesz rá más tv. a btk.-ban."
Pontosan hol?
Brmikor vásárolhatok egy TV-t pl. Kamunév Géza névre, senki nem fog ID-t elkérni és börtönbe se megyek miatta. Hacsak nem veszem hitelre, de ott mivel más pénzét használom, a behajthatóság miatt érthető módon szükséges a pontos azonosítás. FB-nél?
-
bta1
őstag
Szerintem nem ártana utánanézni, hogy egy magánszerződés milyen feltételekhez köthető, és milyenhez nem... iránymutatásként elmondanám, hogy a Kubatov-féle vénaszkennelés ügyén 5 éve csücsül az Alkotmánybíróság. Ha a beadvány nem lenne jogos, egyszerűen elutasították volna...
-
Vesa
veterán
Ez nem válasz a kérdésre, mert én nem az ID bekérésének jogosultságát vitattam, hanem annak _okát_ (valódi okot, nem a mellébeszélést kamuprofilokról), különös tekintettel az ezernyi más, szintén nem alanyi jogon járó szolgáltatás gyakorlatára, ahol erre nincsen szükség! Egyelőre az FB piaci fölényével való visszaélésén túl, nem látok indokot arra, _miért kéri el_ az ID-t egy olyan szolgáltatáshoz, amihez más szolgáltatók nem kérik el...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Visszaél piaci fölényével a Facebook közösségi portált üzemeltető társaság Németországban – mondta ki egy kedden ismertetett határozatában a német szövetségi legfelső bíróság (BGH).
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Dell asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest