Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fali konzol lapos tévékhez
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
Én most próbáltam ki az MGS2 és MGS Snake eater HD változatát Xbox, hát mai szemmel szerintem extrémen játszhatatlan! Nagyon megszépíti az emlékeket az idő (az 1est végig vittem PCn a 2es PC verziójával szintén játszottam egy darabig).
Ezért örülök, hogy a Revengeance már nem lopakodós, remélem modern, igényes megvalósítása lesz ennek a hack&slashnek.
-
Mister_X
nagyúr
Most már csak az a kérdés, hogy kivel jártunk volna jobban: Big Boss egykori segédjével, Gray Fox-szal, vagy Solidus Snake által "kiképzett" Raidennel - szerintem utóbbival, mert ugye vele már találkozhattunk, ismerjük a történetét. Érdekes lesz majd a Sons of Liberty és Guns of Patriots beli történéseket összekötni a MGR: Revengeance-szel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xbox Series X gépcsomag
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- VILLÁM AKCIÓ!! ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest